2018. augusztus 15., szerda
Mária

Egyéb XIII.kerület

Fiatal játékosokkal erősít a Fradi

A Ferencváros futsalcsapata előtt komoly tervek és célok vannak, és újabb két fiatal magyar játékossal erősít. A 20 éves Jenei Krisztián és a 19 éves Bajusz Szabolcs ugyanis meggyőzte a szakmai stábot arról, hogy méltóak a Fradi-mez viselésére.

Jenei Krisztián és Bajusz Szabolcs is a Fradi játékosa lett (Fotó:ftcfutsal.hu)


Jenei Krisztián nagy pályás karrierje mellett egy évvel ezelőtt kezdett el futsalozni, az ELTE-BEAC U20-as és egyetemi csapatában lépett pályára. Miután felkeltette a szakmai stáb érdeklődését, sikerült bizonyítania, így már Fradi-játékosnak vallhatja magát.

– Hatalmas megtiszteltetés a számomra, hogy a Ferencváros mezét magamra ölthetem – mondta Jenei Krisztián az ftcfutsal.hu-nak, miután először húzhatta fel a Fradi-dresszt. – Ezzel egy új fejezet veszi kezdetét az életemben. Örülök, hogy a klub vezetősége bizalmat szavazott nekem, ezért mindent megteszek annak érdekében, hogy meg tudjam hálálni a pályán. Rengeteget kell még tanulnom, hiszen fiatal vagyok, de minden edzésen és meccsen azon leszek, hogy egyre jobb legyek!

A 19 éves Bajusz Szabolcsnak is főleg nagy pályás múltja van, de a futsalcsapatnál már együtt készülhetett Tóth Gyulával és Vámosi Marcellel.

– Nagyon boldog vagyok, hogy a Ferencváros játékosa lehetek, gyerekkori álmom vált valóra – árulta el Bajusz Szabolcs. – Nagy megtiszteltetés, hogy olyan emberektől tanulhatok napról napra, mint Tóth Gyula, Safar Tony vagy éppen Komáromi Péter. Minden edzésen igyekszem kihozni magamból a maximumot, és ha megkapom a lehetőséget, élni is fogok vele.

Kapcsolódó Cikkek

 • In memoriam Matus György

  In memoriam Matus György

  72 éves korában elhunyt Matus György, a Vörösmarty Színház művésze, aki 20 évig volt a Miskolci Nemzeti Színház társulatának tagja.

 • Licitáljon, hogy segíthessen!

  Licitáljon, hogy segíthessen!

  A nyíregyházi Tomek Zoltán jól ismert a futball szurkolói körökben. A 42 éves kétgyermekes, súlyosan beteg édesapáért az elmúlt egy évben összefogott az egész magyar sporttársadalom.

 • Tíz éve jár a siker útján a Holdviola

  Tíz éve jár a siker útján a Holdviola

  A kétezres évek egyetlen miskolci zenekara a Holdviola, mely országosan is ismert és sikeres. Tízéves évfordulójukra készülve kerestük meg Farkas Pétert, a formáció vezetőjét, hogy beszéljen nekünk az indulásról, sikerekről és az elkövetkezendő időszak terveiről.

 • Cserkészek táboroztak

  Cserkészek táboroztak

  Láthatóan jó hangulatban telt a visegrádi négyek országaiból érkező cserkészek számára szervezett nemzetközi találkozó, amelynek Dunaújváros adott otthont.