EUR: 321,36 Ft
CHF: 284,67 Ft
2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Belföld

Fidesz: Gyurcsányék hazudnak

A Fidesz szerint a gáztárolókban az extrém hideg időjárás mellett is elég földgáz van, amely biztonságosan fedezi a lakosság földgázigényét.

A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte kedden az MTI-vel, hogy Gréczy Zsolt, a Demokratikus Koalíció (DK) szóvivője sajtótájékoztatóján azt ígérte, hogy biztonságos mennyiségű gáztartalékot halmoz fel a magyarországi tározókban, ha kormányra kerül. Állítása szerint ugyanis a “méregdrágán megvásárolt” gáztározókban alig van tartalék gáz.


A Fidesz reagálásában azt írta, hazudik a DK, a gáztárolókban az extrém hideg időjárás mellett is elég földgáz van, amely biztonságosan fedezi a lakosság földgázigényét, ahogy ezt a napokban a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal is közölte.

Hozzátették: “Gyurcsány és a szocialisták” háromszorosára emelték a gáz árát, és ha tehetnék, akkor ismét kiszolgáltatnák a magyar embereket a külföldi energiaszolgáltatóknak, és eltörölnék a rezsicsökkentést.


Tovább cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Figyelő: Szijjártó Péter lett az év embere

  Figyelő: Szijjártó Péter lett az év embere

  Szijjártó Pétert külgazdasági és külügyminisztert választotta a Figyelő a 2018-as Év emberének. A lap szerint a díjat azzal érdemelte ki a külügyminiszter, hogy ellentmondást nem tűrő kiállásának köszönhetően jelentősen nőtt Magyarország külpolitikai mozgástere.

 • Hadházy zokniján röhög a fél ország

  Hadházy zokniján röhög a fél ország

  Rekordsebességgel terjednek az interneten azok a fotók és rövid videók, amelyek megörökítették, hogyan szállta meg rendszeresé váló “tettestársával”, Szél Bernadettel az MTVA székházát ismét, de ezúttal közkinccsé tett lyukas zoknijában az ellenzéki performanszok állandó főszereplője, Hadházy Ákos független képviselő.

 • Munkamorál

  Munkamorál

  Nem szaladnék bele ebbe a túlóratörvény pofonba (ajtóba), de azért halkan megjegyzem: nem igazán értem, hogy mi itt a probléma.