EUR: 316,74 Ft
CHF: 281,93 Ft
2019. március 25., hétfő
Irén, Írisz

Belföld

Karácsony Gergely polgármesterként sem állna a Soros-terv útjába

Karácsony Gergely, Zugló polgármestereként is bizonyította, hogy nem állna a Soros-terv útjába – mondta Budai Gyula, a Fidesz országgyűlési képviselője kedden újságíróknak.

Mint kifejtette: Karácsony Gergely nemcsak a kerítést bontaná le, hanem az általa vezetett zuglói önkormányzatnál olyan migránsbarát javaslatok születnek, illetve olyan rendezvényeket tartanak, amelyek lényegében a Soros-tervhez tartoznak.


Hozzátette: Karácsony Gergely volt az, aki 2015-ben a migránsválság kezdetekor, elsőként ingatlanokat ajánlott fel a bevándorlókat segítő szervezeteknek, és felszólította az önkormányzatokat, hogy újítsák fel, nyissák meg a laktanyákat és helyezzék el ott a migránsokat. Próbálkozott olyan javaslattal is, amelynek alapján a migránsok lakást kaptak volna Zuglóban – mondta.

Kitért arra is, hogy kedden kezdődik Zuglóban egy olyan több hónapos migránsbarát rendezvénysorozat, amelyet az a Menedék Egyesület szervez, ahol korábban Szél Bernadett, az LMP miniszterelnök-jelöltje is dolgozott. Az egyesület vezetője pedig azt mondta, hogy a migránsok jobbak, mint a magyarok – idézte fel Buda Gyula.


A kormánypárti politikus megjegyezte: teljesen egyértelmű, Karácsony Gergely tanácsadó testületei tele vannak Soros embereivel, ő maga is Soros embere és együtt akarják lebontani a kerítést, együtt akarják végrehajtani a kvótát, megvalósítani a Soros tervet.

Karácsony Gergely a migránsokat is a magyar emberekkel tartatná el

A Fidesz szerint Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje, a Párbeszéd társelnöke Soros György embere, a migránsokat is a magyar emberekkel tartatná el.

A nagyobbik kormánypárt az MTI-hez eljuttatott közleményében arra reagált, hogy Karácsony Gergely kedden sajtótájékoztatón azt mondta, ma Magyarországon válságban van minden olyan terület, amely az emberek életét befolyásolja. Ide sorolta az egészségügyet, a nyugdíjrendszert, a szociális ellátást, hozzátéve, szerinte rezsiválság is van. Korózs Lajos, a parlament népjóléti bizottságának MSZP-s alelnöke pedig kifogásolta, hogy a testület leszavazta a 13. havi nyugdíj bevezetéséről szóló javaslatukat.

A Fidesz közleményében azt írta: Karácsony Gergely annak a szocialista pártnak az arca, amelyik elszegényítette az országot, elvett az idősektől egyhavi nyugdíjat, háromszorosára emelte a gáz árát és az összeomlás szélére taszította az egészségügyet.

Úgy fogalmaztak: “Karácsony Gergely Soros György embere, aki ha tehetné, a migránsokat is a magyar emberekkel tartatná el”.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek