2018. augusztus 17., péntek
Jácint

Belföld

Fidesz: Karácsony Gergelyék és a szocialisták is támogatják a kvótát

A Fidesz-frakció szerint a választás közeledtével próbálják tagadni, de a valóság az, hogy Karácsony Gergelyék és a szocialisták is támogatják a kvótát és a “Soros-terv” végrehajtását.

A nagyobbik kormánypárt parlamenti frakciója arra reagált pénteki, az MTI-hez eljuttatott közleményében, hogy Karácsony Gergely, az MSZP és a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje, a Párbeszéd társelnöke és Ujhelyi István, az MSZP európai parlamenti (EP-) képviselője a nap folyamán tartott sajtótájékoztatót arról, hogy kormányzati szintre emelnék “a külföldre kényszerült magyarok” ügyét. A sajtótájékoztatón Ujhelyi Istvánt kérdezték arról, miért szavazta meg az EP-ben a kötelező betelepítési kvótát. A képviselő közölte, semmilyen kötelező, normatív, állandó kvótát nem támogat az EU-ban. Karácsony Gergely megerősítette, ő sem támogatja a kötelező, állandó betelepítési kvótát.


A Fidesz-frakció közleményében az áll: Karácsony Gergelyék és a szocialisták az EP-ben eddig minden “migránspárti” javaslatot megszavaztak. Úgy folytatták: a Párbeszéd EP-képviselője, Jávor Benedek “tizennégyszer állt a migráció mellé a magyar emberek helyett”, többször is megszavazta a kötelező, felső korlát nélküli kvótát, és ugyanígy tettek a szocialisták is, akik ugyancsak támogatták a migránsok betelepítését és az újraelosztási mechanizmus kikényszerítését.

Azt írták: Karácsony Gergely “Soros György miniszterelnök-jelöltje”, együtt bontanák le a határzárat.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • 71 nap alatt a Föld körül

  71 nap alatt a Föld körül

  A dunaújvárosi Jószolgálati Otthon Közalapítványt és a budapesti Westie Rescue Hungaryt szerették volna nemzetközi szinten népszerűsíteni azok a motorosok, akik a tervezett 100 helyett csupán 71 nap alatt körbemotorozták a Földet.

 • Petike apját okolja az anya

  Petike apját okolja az anya

  Sosem bocsátom meg a férjemnek, hogy öngyújtót adott a fiam kezébe, majd hagyta meghalni a tűzben Petikét. Azt kívánom neki, hogy élete végéig börtönben üljön – nyilatkozta a Lokálnak Csebján Gizella, akinek ötéves gyermeke hétfőn égett halálra kosdi otthonuk fészerében.

 • Kipakolhat az ügyészség a kémügy részleteiről

  Kipakolhat az ügyészség a kémügy részleteiről

  Megkezdődött az MSZP kormányok titkosszálgalati vezetői, Galambos Lajos, Laborc Sándor és Szilvásy György ellen lefolytatott büntetőügy titkos iratainak felülvizsgálata – értesült a Magyar Idők.