EUR: 323,05 Ft
CHF: 286,52 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Belföld

Fidesz: Szél Bernadett első útja Soros embereihez vezetett

Szél Bernadett első útja, Brüsszelbe Soros embereihez vezetett. Tavaly novemberben futószalagon tárgyalt Soros embereivel.

Többek között Věra Jourovával, aki brüsszeli biztosként elismerte, az “EU lépéseinek szívében” a Soros-hálózat értékei állnak és Philippe Lambertssel, aki szintén Soros megbízható szövetségeseként minden lehetséges alkalommal támadta Magyarországot és uniós vizsgálatot követelt a magyar bevándorláspolitika miatt. Ebből is látszik, hogy Szél Bernadett elég gyakran utazgathatna Brüsszelbe, ahol Soros embereitől megkapná az utasításokat a határzár lebontására és a kvóta végrehajtására.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Balliberális párttá vált a Jobbik

  Balliberális párttá vált a Jobbik

  Páros lábbal szállt bele Gyöngyösi Mártonba, volt pártja elnök-helyettesébe és az őt védő Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármesterbe Volner János, a Jobbikból a Mi Hazánk Mozgalomba igazolt képviselő.

 • 23-24 százalékkal bővült az építőipar 2018-ban

  23-24 százalékkal bővült az építőipar 2018-ban

  Vélhetően 23-24 százalékkal bővült az építőipar teljesítménye 2018-ban az előző év azonos időszakához képest – kommentálták piaci elemzők a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) által az építőipar novemberi teljesítményéről kedden kiadott jelentést.

 • Felfüggesztett börtönre ítélték a védett lepkékre vadászó cseheket

  Felfüggesztett börtönre ítélték a védett lepkékre vadászó cseheket

  Természetkárosítás miatt jogerősen egy év két hónap, két év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a Berettyóújfalui Járásbíróság kedden azt a négy cseh állampolgárt, aki 2017 szeptemberében fokozottan védett szikibagolylepkékre vadászott a biharsági tájvédelmi körzetben – közölte a Debreceni Törvényszék szóvivője az MTI-vel.