EUR: 316,42 Ft
CHF: 281,42 Ft
2019. március 25., hétfő
Irén, Írisz

Belföld

Fidesz: Vona Gábornak és programjának egy szavát sem lehet hinni

A Fidesz szerint Vona Gábor teljesen megbízhatatlan, a hatalomért és a pénzért mindenre képes, ezért sem neki, se a programjának egy szavát sem lehet hinni.

A nagyobbik kormánypárt kedden így kommentálta a Jobbik elnökének sajtótájékoztatóját, amelyen arról beszélt: pártja az egyetlen olyan ellenzéki erő, amelyik alkalmas a kormányváltásra, az elszámoltatásra és “Magyarországot egy nyugodtabb, szabadabb, sikeresebb és boldogabb jövő felé vezetni”.


A Fidesz MTI-hez eljuttatott közleményében kiemelte: Vona Gábor egykor nemzeti radikális programot ígért támogatóinak, most meg Allahot és az iszlámot dicsőíti, a Soros-hálózathoz és a baloldalhoz csapódik, velük együtt letagadta a Soros-tervet, megakadályozta a migránsok betelepítését tiltó alkotmánymódosítást, és ezzel elárulja a nemzeti érdekeket.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Terroristát fogtak Budapesten

    Terroristát fogtak Budapesten

    A Fővárosi Nyomozó Ügyészség és a Terrorelhárítási Központ (TEK) közös akciójának eredményeként Magyarországon fogták el az Iszlám Állam nevű terrorszervezet egyik magas rangú vezetőjét.

  • Budapestre érkezik a Vastrón

    Budapestre érkezik a Vastrón

    Az HBO világméretű #ForTheThrone kampánya folytatódik és ezúttal a Trónok harca ismertségét egy jó ügy érdekében használja fel.