EUR: 323,13 Ft
CHF: 286,40 Ft
2018. augusztus 16., csütörtök
Ábrahám

Belföld

Fidesz: Vona Gábornak kell magyarázatot adnia!

Orbán Viktor miniszterelnök bevándorláspolitikája elég egyértelmű az egész világ számára. Akinek magyarázatot kell adnia az Vona Gábor, a Jobbik elnöke – emelte ki a Fidesz péntek délután az MTI-hez eljuttatott közleményében.

A nagyobbik kormánypárt Jakab Péter, a Jobbik szóvivője pénteki sajtótájékoztatójára reagált, melyen a Jobbik felszólította Orbán Viktor kormányfőt, hogy ne “meneküljön ócska hazug plakátkampányok és gépi hangú telefonhívások mögé”, hanem magyarázza el, miért folytat “három éve titokban bevándorláspárti politikát”.


A Fidesz erre reagálva leszögezte: akinek magyarázatot kell adnia, az Vona Gábor. Azt írták: Vona Gábor az, aki “rendszeres vendég muszlim országokban, ahol Allahot és az iszlámot dicsőíti”. Vona Gábor volt, aki “Gyurcsányékkal és a szocialistákkal együtt megakadályozta a migránsok betelepítését tiltó alkotmánymódosítást”.

Felidézték továbbá, hogy Vona Gábor azt mondta: el lehet azon gondolkodni, hogy a kvótát végrehajtsuk. Ezen felül Vona Gábor volt, aki a bevándorlási válság közepette azt mondta, hogy “a kerítés egy hatalmas bukás”, és “egy kommunikációs blöff”. Vona Gábor korábban nemzeti radikalizmust ígért a választóinak, de a “hatalomért és a pénzért eladta a pártja lelkét” – fejtette ki közleményében a Fidesz, amely szerint “láthatóan egyre kétségbeesettebb a Jobbik”.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Sok napsütés és nyárias meleg várható a hosszú hétvégén

    Sok napsütés és nyárias meleg várható a hosszú hétvégén

    Sok napsütés várható az ünnepi hosszú hétvégén 30 fok feletti maximumokkal. Csak helyenként fordulhat elő zápor, zivatar. A szél zivatarok környezetében lehet erős vagy viharos. Az augusztus 20-ai központi rendezvényeket várhatóan nem zavarja meg veszélyes időjárási jelenség – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttattak el az MTI-nek.