EUR: 316,40 Ft
CHF: 281,87 Ft
2019. március 24., vasárnap
Gábor, Karina

Belföld

Figyelem! Gazdátlanul kóborol Árpádföldön egy nyaksérült kiskutya

A budapestiek, főleg a 16. kerületiek segítségét kérik az állatvédők: a Szlovák út környékén szökött el egy nyaksérült kiskutya, aki most gazdátlanul kóborol a hidegben.

A Szlovák út környékén élők figyelmét kéri a “Szurkolók az állatkínzás ellen” nevű Facebook csoport, ugyanis hétfőn elszökött egy nyaksérült sharpei keverék kan kutya. Rexit az állatvédők vitték az állatorvoshoz, de megijedt és elszaladt. Most gazdátlanul kóborol a nagy hidegben, ezért mindenkit arra kérnek, hogy, aki látja értesítse az állatvédőket, esetleg étellel próbálják meg becsalni valamilyen zárt helyre.


Fotó: Facebook

“Egy nyaksérült kutyust vittünk dokihoz,de úgy megijedt a rendelőből kijövő emberektől és kutyáktól,hogy kibújt a hámból és elszaladt!!
Kérünk titeket,hogy járjatok nyitott szemmel,ha látjátok,azonnal hívjatok a 06307512340-es telefonszámot és tartsátok szemmel amíg kiérünk,esetleg étellel próbáljátok meg becsalogatni egy zárt helyre! A kutya nagyon félős,de nem támad!! Kérlek segítsetek! Közép termetű,barna ,sharpei keverék kan. Rexi a neve.” – olvasható a felhívásban.


S.o.S!!!! 16. Ker Szlovák út!!OSSZÁTOK!!Egy nyaksérült kutyust vittünk dokihoz,de úgy megijedt a rendelőből kijövő…

Posted by Szurkolók az állatkínzás ellen on Dienstag, 27. Februar 2018

A Lokál az állatkínzás ellen!

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak!” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a [email protected] címre. Bátran csatoljon fotót beszámolójához, hogy annak minél nagyobb hangot adjunk, ezzel növelve az esélyét, hogy az állatkínzó elnyeri méltó büntetését. Természetesen nem csak a tragédiával végződő esetekkel foglalkozunk. Sikertörténeteket, szerencsés kiszabadításokat, megmentéseket is megoszthatnak velünk. Ismerje meg a világ a névtelen hősöket is, akik folyamatos harcot vívnak a kegyetlen emberekkel!

Börtönt az állatkínzóknak! Kövessen minket a Facebookon:

https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Orbán Viktor fogadta a horvát államfőt

    Orbán Viktor fogadta a horvát államfőt

    Munkavacsorán fogadta Kolinda Grabar-Kitarovic horvát köztársasági elnököt Orbán Viktor miniszterelnök szombat este Budapesten, a Karmelita kolostorban – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

  • 210 tonnával csökkentik műanyag-felhasználását

    210 tonnával csökkentik műanyag-felhasználását

    A Lidl Magyarország a már bejelentett intézkedések mellett további 210 tonnával csökkenti a műanyag-felhasználását az év végéig a saját márkás ásványvizek PET-palackjainak súlycsökkentésével, továbbá műanyagcsomagolásának visszaszorításával – tájékoztatta az áruházlánc pénteken az MTI-t.