2018. augusztus 15., szerda
Mária

Egyéb Kecskemét

Flashmobbal népszerűsítették a szerelmet

A múlt hétvégén nemcsak jóllakhattak a vendégek a Malom éttermeiben, de kapcsolatukat is táplálhatták a Parázs Központnak köszönhetően. A házasság hetéhez kapcsolódóan ugyanis idén is megrendezték a már hagyományosnak tekinthető flashmobjukat, a szerelmi kalandtúra nyitó rendezvényét.

Egyik pillanatban még mindenki falatozott a Malom harmadik emeletének asztalainál, majd hirtelen evőeszközök csörgése törte meg a csendet. Így indult a szerelmi kalandtúrát megnyitó villámcsődület, majd egy gyönyörűen megterített asztalhoz invitálták a résztvevőket és a vállalkozó szellemű párokat, családokat. Érzelem, romantika, aktivitás, relax, kaland – ezek szerepeltek a jelképes étlapon. Arra kérték a párokat, azokból a „menükből” válasszanak papírdobozkájukba, amelyek erősítésre szorulnak náluk, amelyekkel még jobb lehetne a kapcsolatuk.


Érzelem, romantika, aktivitás, relax, kaland – ezek szerepeltek a jelképes étlapon

A kis cetliken változatos feladatokat találtak. Azok a párok, akik elég bevállalósak voltak, a helyszínen megvalósították a feladatokat. Így hirtelenjében mindenkinek olyan érzése lehetett a Malom éttermében, mintha egy szerelmes film forgatásába csöppent volna.

Csokival etették, masszírozták egymást a párok, virággal, szép szavakkal kedveskedtek egymásnak a szerelmesek. Ők aztán részt vettek egy sorsoláson is, így sokan értékes nyereményekkel lettek gazdagabbak a rendezvényen. Ami azonban ennél sokkal fontosabb, ma már tettek azért, hogy bizonyítsák szerelmüket, szeretetüket. A Parázs Központ által szervezett flashmob célja pedig éppen az volt, hogy minél többekhez jusson el: tápláljuk mindennap kapcsolatunkat, így lehet tartós és örömteli!

Kapcsolódó Cikkek

 • In memoriam Matus György

  In memoriam Matus György

  72 éves korában elhunyt Matus György, a Vörösmarty Színház művésze, aki 20 évig volt a Miskolci Nemzeti Színház társulatának tagja.

 • Licitáljon, hogy segíthessen!

  Licitáljon, hogy segíthessen!

  A nyíregyházi Tomek Zoltán jól ismert a futball szurkolói körökben. A 42 éves kétgyermekes, súlyosan beteg édesapáért az elmúlt egy évben összefogott az egész magyar sporttársadalom.

 • Tíz éve jár a siker útján a Holdviola

  Tíz éve jár a siker útján a Holdviola

  A kétezres évek egyetlen miskolci zenekara a Holdviola, mely országosan is ismert és sikeres. Tízéves évfordulójukra készülve kerestük meg Farkas Pétert, a formáció vezetőjét, hogy beszéljen nekünk az indulásról, sikerekről és az elkövetkezendő időszak terveiről.

 • Cserkészek táboroztak

  Cserkészek táboroztak

  Láthatóan jó hangulatban telt a visegrádi négyek országaiból érkező cserkészek számára szervezett nemzetközi találkozó, amelynek Dunaújváros adott otthont.