2019. március 26., kedd
Emánuel

Egyéb Kecskemét

Flashmobbal népszerűsítették a szerelmet

A múlt hétvégén nemcsak jóllakhattak a vendégek a Malom éttermeiben, de kapcsolatukat is táplálhatták a Parázs Központnak köszönhetően. A házasság hetéhez kapcsolódóan ugyanis idén is megrendezték a már hagyományosnak tekinthető flashmobjukat, a szerelmi kalandtúra nyitó rendezvényét.

Egyik pillanatban még mindenki falatozott a Malom harmadik emeletének asztalainál, majd hirtelen evőeszközök csörgése törte meg a csendet. Így indult a szerelmi kalandtúrát megnyitó villámcsődület, majd egy gyönyörűen megterített asztalhoz invitálták a résztvevőket és a vállalkozó szellemű párokat, családokat. Érzelem, romantika, aktivitás, relax, kaland – ezek szerepeltek a jelképes étlapon. Arra kérték a párokat, azokból a „menükből” válasszanak papírdobozkájukba, amelyek erősítésre szorulnak náluk, amelyekkel még jobb lehetne a kapcsolatuk.


Érzelem, romantika, aktivitás, relax, kaland – ezek szerepeltek a jelképes étlapon

A kis cetliken változatos feladatokat találtak. Azok a párok, akik elég bevállalósak voltak, a helyszínen megvalósították a feladatokat. Így hirtelenjében mindenkinek olyan érzése lehetett a Malom éttermében, mintha egy szerelmes film forgatásába csöppent volna.

Csokival etették, masszírozták egymást a párok, virággal, szép szavakkal kedveskedtek egymásnak a szerelmesek. Ők aztán részt vettek egy sorsoláson is, így sokan értékes nyereményekkel lettek gazdagabbak a rendezvényen. Ami azonban ennél sokkal fontosabb, ma már tettek azért, hogy bizonyítsák szerelmüket, szeretetüket. A Parázs Központ által szervezett flashmob célja pedig éppen az volt, hogy minél többekhez jusson el: tápláljuk mindennap kapcsolatunkat, így lehet tartós és örömteli!

Kapcsolódó Cikkek

  • Cipőfűzővel fojtotta meg élettársát egy rab

    Cipőfűzővel fojtotta meg élettársát egy rab

    Emberölés és fogolyszökés miatt emelt vádat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség egy nagyecsedi férfi ellen, aki tavaly júniusban börtönbüntetését töltötte, de eltávozása alatt megfojtotta 19 éves élettársát – közölte a főügyészség vezetője kedden az MTI-vel.

  • Hatvanmillió forintra bírságolták a Magyar Posta biztosítót

    Hatvanmillió forintra bírságolták a Magyar Posta biztosítót

    Összesen 60 millió forint bírságot szabott ki a jegybank a Magyar Posta biztosítóira: a Magyar Nemzeti Bank (MNB) egyebek közt nyilvántartási, adatszolgáltatási, informatikai, ügyféltájékoztatási, panaszkezelési és a biztosítási szerződési feltételeket érintő jogsértések miatt hozott intézkedéseket és rótt ki bírságot a Magyar Posta Biztosító Zrt.