EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 18., vasárnap
Jenő

Egyéb Kecskemét

Flashmobbal népszerűsítették a szerelmet

A múlt hétvégén nemcsak jóllakhattak a vendégek a Malom éttermeiben, de kapcsolatukat is táplálhatták a Parázs Központnak köszönhetően. A házasság hetéhez kapcsolódóan ugyanis idén is megrendezték a már hagyományosnak tekinthető flashmobjukat, a szerelmi kalandtúra nyitó rendezvényét.

Egyik pillanatban még mindenki falatozott a Malom harmadik emeletének asztalainál, majd hirtelen evőeszközök csörgése törte meg a csendet. Így indult a szerelmi kalandtúrát megnyitó villámcsődület, majd egy gyönyörűen megterített asztalhoz invitálták a résztvevőket és a vállalkozó szellemű párokat, családokat. Érzelem, romantika, aktivitás, relax, kaland – ezek szerepeltek a jelképes étlapon. Arra kérték a párokat, azokból a „menükből” válasszanak papírdobozkájukba, amelyek erősítésre szorulnak náluk, amelyekkel még jobb lehetne a kapcsolatuk.


Érzelem, romantika, aktivitás, relax, kaland – ezek szerepeltek a jelképes étlapon

A kis cetliken változatos feladatokat találtak. Azok a párok, akik elég bevállalósak voltak, a helyszínen megvalósították a feladatokat. Így hirtelenjében mindenkinek olyan érzése lehetett a Malom éttermében, mintha egy szerelmes film forgatásába csöppent volna.

Csokival etették, masszírozták egymást a párok, virággal, szép szavakkal kedveskedtek egymásnak a szerelmesek. Ők aztán részt vettek egy sorsoláson is, így sokan értékes nyereményekkel lettek gazdagabbak a rendezvényen. Ami azonban ennél sokkal fontosabb, ma már tettek azért, hogy bizonyítsák szerelmüket, szeretetüket. A Parázs Központ által szervezett flashmob célja pedig éppen az volt, hogy minél többekhez jusson el: tápláljuk mindennap kapcsolatunkat, így lehet tartós és örömteli!

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.