2019. január 23., szerda
Rajmund, Zelma

Sport

Florentino Pérez vizsgálja Neymar magánéletét

Nagyon úgy tűnik, hogy a Real Madrid lehet Neymar következő csapata. Spanyol lapértesülések szerint Florentino Pérez a Real elnöke már elkezdte figyelni a brazil klasszis magánéletét is.

Hetente jelennek meg találgatások Neymar jövőjével kapcsolatban, ugyanis egyes források szerint nem érzi jól magát Párizsban és szívesen visszatérne Spanyolországba, csakhogy nem a Barcelonához, ahonnan 222 millió euróért (69 milliárd forint) eligazolt tavaly, hanem a katalánok ősi riválisához, a Real Madridhoz.


A spanyol Sport című lap szerint Florentino Pérez, a Real elnöke semmit nem fog a véletlenre bízni és elkezdte felderíteni a brazil szélső magánéletét, ugyanis mindenképpen meg szeretné szerezni a csapatnak. Érdekesség, hogy Neymar 2013-ban már egyszer nemet mondott a spanyol fővárosi klub hívó szavára.

A lap szerint Pérez tisztában van azzal, hogy mélyen a zsebébe kell nyúlnia, ha tényleg le akarja szerződtetni a futballistát, azonban tart attól, hogy Neymar magánélete problémákat okozhat majd a jövőben, hiszen köztudottan nagy éjszakázó.


A Sport szerint Pérez nyomozása minden apró részletre kitér majd, arra is, hogy Neymar kivel szokta belevetni magát az éjszakába. A cikk szerint a Real Madrid vezetősége arra a kérdésre is keresi a választ, hogy képes lesz-e Neymar hozni folyamatosan a magas színvonalú játékot, vagy úgy fog járni, mint Ronaldinho, aki bár kiválóan játszott a rengeteg bulizás hatással volt a pályán nyújtott teljesítményére. Az is fontos a klubnak, hogy megtudja Neymar családja képes lesz-e letelepedni Madridban, ugyanis Párizsban ez nem ment nekik zökkenőmentesen, hiszen a francia sajtó hamar kiderítette hol laknak és a szurkolók folyamatosan a házuk körül ólálkodtak.

Ide tartozik, hogy a Real Madrid brazil legendája, Ronaldo is megszólalt honfitársával kapcsolatban. Szerinte Neymar hamarosan a világ legjobb futballistája lesz és a madridiaknak a legjobbakra van szükségük.

Minden esetre Neymarért körülbelül 300 millió eurót (93 milliárd forint) kellene fizetni a PSG-nek.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ronaldo megegyezett az adóhatósággal

    Ronaldo megegyezett az adóhatósággal

    Cristiano Ronaldo kedden elfogadta felfüggesztett börtönbüntetését adócsalási ügyében, és aláírta megállapodását a spanyol adóhatósággal, melynek értelmében 18,8 millió eurót (5,9 milliárd forintot) fizet az államkasszába.

  • Szöllősi György az AIPS Europe alelnöke lett

    Szöllősi György az AIPS Europe alelnöke lett

    A Nemzetközi Sportújságíró Szövetség (AIPS) lausanne-i kongresszusán az európai szekció alelnökévé választották Szöllősi Györgyöt, a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) elnökét, a Nemzeti Sport főszerkesztőjét.