EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Egyéb Dunaújváros

Fogyasztói tudatosságra nevelnek a Dunaferrben

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium „Fogyasztói tudatosságra nevelő iskola” elismerését kapta meg a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum Dunaferr Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája. A kitüntetést a Dunaferr a megyében elsőként kapta meg.

„A Fogyasztói tudatosságra nevelő iskola pályázat az iskolák azon intézkedéseit értékeli, amelyek hozzájárulnak a diákok fogyasztóvédelmi ismereteinek növeléséhez, tudatos fogyasztói magatartás kialakításához és a fogyasztóbarát vállalkozói hozzáállás megalapozásához. A pályázat közvetlenül anyagi támogatást nem nyújt, az NFM elismerő címet adományoz a nyertes pályázónak” – olvasható a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum honlapján.


Zemankó Zoltán, a Dunaferr iskola igazgatója

Az elismerést Keszthelyi Nikolett helyettes államtitkár adta át Zemankó Zoltánnak, a Dunaferr iskola igazgatójának. Mint azt az intézményvezető elmondta, iskolájukban törekednek arra, hogy diákjaikat a megújuló energiák használatára ösztönözzék. Ennek a tanórai oktatásban is jelentős szerepe van, de a gyakorlati oktatás keretében is hangsúlyt kap a környezettudatosság. Az ünnepélyes eseményen a Szakképzési Centrum főigazgatója, Csapó Gábor is jelen volt.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.