2019. január 16., szerda
Gusztáv

Belföld

Földön húzta daganatát Franciska

A Noé Állatotthon Alapítványa számolt be a napokban Franciskáról a bulldogról, akit az utcán kószálva találtak meg hatalmas méretű kifakadt daganatát a földön vonszolva. Az állatot szörnyű állapotban az utcára tették gazdái és magára hagyták betegségével.

Franciska  lelógó daganata mellett több emlődaganatot is cipelt hatalmas fájdalmak közepette. A kutyus borzasztóan soványan és kiszáradva került gondoskodó kezek közé. Az alapítvány szerint Ő is egy szaporító áldozata lehetett akitől betegeskedései miatt válhattak meg.


Fotó: Facebook

 

Minden bizonnyal az Franciska szenvedését is az olcsó, papír nélküli kiskutyát vásárolók kereslete biztosította – hívja fel a figyelmet az illegális kutyaszaporítókra közösségi oldalán a Noé Állatotthon.

Fotó: Facebook

A Pápán talált ebet azonnal a Délpesti Állatgyógyászati Központba szállították ahol egy hosszú és komplikált műtét várt rá. A beavatkozás során nem várt fejlemény volt, hogy a beteg állat lépén elváltozást tapasztaltak. Szerve teljesen össze volt zsugorodva és kifehéredve, ezért el kellett távolítani azt.


A bár idős, de annál erősebb Franciska jelenleg lábadozik, de küzd életéért amit szeme csillogása is elárul. Az orvosok bizakodóak állapotával kapcsolatban.

 Ne adj pénzt szaporítóknak semmilyen indokkal! Minden fillérrel a Franciskához hasonló áldozatok szenvedéséhez járulsz hozzá! Segítenél Franciskának?
A NOÉ Állatotthon Alapítvány Bulldog Fajtamentésének elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002-20085023

Fotó: Facebook

 

A Lokál az állatkínzás ellen!

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak!” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a [email protected] címre. Bátran csatoljon fotót beszámolójához, hogy annak minél nagyobb hangot adjunk, ezzel növelve az esélyét, hogy az állatkínzó elnyeri méltó büntetését. Természetesen nem csak a tragédiával végződő esetekkel foglalkozunk. Sikertörténeteket, szerencsés kiszabadításokat, megmentéseket is megoszthatnak velünk. Ismerje meg a világ a névtelen hősöket is, akik folyamatos harcot vívnak a kegyetlen emberekkel!

Börtönt az állatkínzóknak! Kövessen minket a Facebookon:

https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek