EUR: 317,86 Ft
CHF: 280,77 Ft
2019. január 21., hétfő
Ágnes

Sport

Francia futballistával kavar Pamela Anderson

Igaznak bizonyultak a pletykák, amelyek még tavaly nyáron láttak napvilágot Pamela Anderson és Adil Rami, az Olympic de Marseille hátvédjével kapcsolatban. A The Sun című angol bulvárlap szerint az amerikai színésznő megerősítette, hogy valóban egy párt alkot a francia futballistával.

Profimedia, Bestimages

Az angol kollégák szerint a feleket tavaly májusban a Monacói Nagydíjon mutatták be egymásnak és azóta dúl a szerelem köztük. Több kép is előkerült, amelyek bizonyítják, hogy Pamela előszeretettel látogatta a Marseille mérkőzéseit. A lap kiemeli, hogy Rami nem igazán beszél angolul, a színésznő pedig angolon kívül nem beszél más nyelven, de elmondása szerint a testbeszéd jól működik köztük. Raminak ikerfiai születtek 2016 szeptemberében és Andersonnak is két fia van, de ők már idősebbek.


Pamela és Rami között egyébként 18 év a korkülönbség, és úgy tűnik, hogy nem azért vannak együtt, hogy a figyelem középpontjába kerüljenek.

– Törődik velem. Nagyon egészséges és egyszerű életünk van. Adil egy nagyszerű ember és meg szeretnénk védeni a szerelmünket. Rengeteg kamu párkapcsolat van a sztárok között, sokszor csak azért, hogy címlapokra kerüljenek. Ő nem akarja ezt és én sem, nem a figyelemért vagyunk együtt – mondta a Baywatch sztárja az angol Daily Mailnek.

Rami egyébként szép labdarúgó karriert tudhat magáénak. A Sevilla csapatával 2016-ban megnyerte az Európa Ligát, illetve 2011-ben a Lille-el francia bajnokságot és francia kupát is nyert. A francia válogatottban 30 mérkőzésen 1 gólt szerzett.

Kapcsolódó Cikkek