EUR: 317,49 Ft
CHF: 279,94 Ft
2019. január 21., hétfő
Ágnes

Extra

Gallusz Niki: Nyaralással ünnepelte diplomáját

Gallusz Niki sikeres színésznőként csak ritkán engedheti meg magának, hogy lelkiismeret-furdalás nélkül hetekre külföldre utazzon. Az új év azonban kikapcsolódással indult, hiszen kedvesével San Pedro szigetére látogattak. A pihenés ünneplés is volt egyben: Niki az indulás előtt egy nappal kapta meg diplomáját, így a repülőre már mint mentálhigiénés szakemberként ülhetett.

Niki a nyugis, természetközeli nyaralás híve, mivel munkája során épp elég adrenalinban és izgalomban van része. Rengeteget járja az országot, most például a nagy sikerű Mamma Mia! musicallel, de a fővárosban is akad elég munkája, az Operaház nyári előadássorozatában a Billy Elliotban játsza a a vagány, szókimondó tánctanárnőt, márciustól pedig a Macskák főszerepében is láthatjuk.


– A Madách-naptárnak köszönhetően most először utazhattam el több hétre lelkiismeret-furdalás nélkül, hiszen alapesetben ha nem is játszom, akkor is beugró vagyok, ezért nem hagyhatom el az országot. Természetesen nekem is van váltóm, de nem szívesen veszem igénybe, ha muszáj, lázasan is színpadra állok – kezdte lapunknak a színésznő, aki most ért haza élete egyik legnagyobb kalandjáról.

– Az úti célt Madonna La Isla Bonita című dala ihlette. Mindig is azt hittem, hogy San Pedro egy dögös pasi, ám kiderült, hogy valójában egy gyönyörű karibi sziget, ahol korábban még sosem jártam. Éltem már Kanadában, Ausztráliában, és Japánban is egy keveset, de az elmúlt tizenöt évben a lábamat sem tettem ki Európából. Így párommal, Laurával – akivel hét éve élünk boldogságban – felkerekedtünk, és a télből a nyárba menekültünk. Nagyon régóta vágytam már egy ilyen feltöltő nyaralásra, ahol testileg-lelkileg megújulhatok. Túráztunk a dzsungelben, tengerre néző apartmanunk volt, és a szigetlakókkal is összebarátkoztunk. Minden este buli volt a parton, karaokéztam, és így utólag bevallom: óriási sikerem volt, a sziget népe imádta a hangom – avatott be minket a nyaralás részleteibe Niki, aki az egész éves hajtás mellett a szakdolgozat megírásával járó stresszt is kipihenhette.


Gallusz Niki

– Az utazás előtt egy nappal szereztem meg a diplomám, így ma már hivatalosan is mentálhigiénés segítőnek mondhatom magam. Óriási mérföldkő ez számomra. Én hiszek a teremtőben, abban, hogy van egy Isten, aki segít nekünk boldogulni az életben. Az újévi fogadalmam az volt, amit tulajdonképpen mindennap megfogadok, hogy a lehető legegészségesebben éljek. Nekem az egészség nemcsak a betegség hiányát jelenti, hanem egyfajta teljes lelki békét. Az egyetemen megtanultam egy olyan szemlélet, mellyel képes vagyok szükség esetén a saját lelki egyensúlyomat helyreállítani. Meditálok, relaxálok, és a két egyetemi év során önmagamat is sokkal jobban megismertem – árulta el az optimista színésznő, aki láthatóan kirobbanó formában van.

 

 

Kapcsolódó Cikkek