EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Belföld

Gőgös: Lévai Katalin egy undorító féreg!

Nem telik el nap baloldali belharcok nélkül. Most az váltott ki hatalmas zűrzavart az ellenzékben, hogy Lévai Katalin, a Medgyessy-kormány esélyegyenlőségi minisztere múlt pénteken bejelentette, elindul Zuglóban az országgyűlési választáson a Lendülettel Magyarországért nevezetű párt színeiben. Természetesen az MSZP elkezdte félteni a pozícióit, és Gőgös Zoltán, a párt elnökhelyettese a Klubrádióban mondta el véleményét a kialakult helyzetről.

Lévai Katalin (Fotó: Máté Krisztián)

– Eddig Lévai Katalin egy általam kedvelt személy volt, azonban ez most megszűnt. Ha most gyorsan bejelenti, hogy egy sugallatot kapott, és visszavonul, akkor nagyon fogom tisztelni, mert ez a játékot nem kellene játszani. Van az a pénz, amitől korpásodik az ember haja. Ennyire hülye ingyen nem lehet senki (…) Nem tudok erre mást mondani: minden ilyen szereplőt, aki korábban a zsírját abban a rendszerben hizlalta, amelyben mi voltunk vezető szerepben, utána meg minket akar eltakarítani a Fidesz helyett, egy undorító féregnek tartom – fogalmazott.


Lévai Katalin visszautasítja, hogy ő lenne a baloldal kerékkötője: – Mi semmiféle összefogást nem rombolunk szét, mert nincs ilyen összefogás – nyilatkozta.

Kapcsolódó Cikkek

 • Egyre kevesebb a gyermekeknek szóló tévéreklám

  Egyre kevesebb a gyermekeknek szóló tévéreklám

  Egyre kevesebb a gyermekeknek szóló tévéreklám a médiatanács által elfogadott tanulmány szerint – közölte Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Kommunikációs Igazgatóság az MTI-vel pénteken.

 • Rippl-Rónai egyik portréja kelt el a legmagasabb áron

  Rippl-Rónai egyik portréja kelt el a legmagasabb áron

  Rippl-Rónai József Kékruhás lány virágos kalapban című festménye 75,6 millió forintért kelt el a BÁV kétnapos őszi aukcióján, amelyen a festmények mellett műtárgyakat és ékszereket kínáltak az érdeklődőknek.

 • Tarlós: Körülbelül ezermilliárdot jelent a fővárosnak a kormányfővel megkötött megállapodás

  Tarlós: Körülbelül ezermilliárdot jelent a fővárosnak a kormányfővel megkötött megállapodás

  Körülbelül ezermilliárd forintot jelent Budapestnek az Orbán Viktor miniszterelnökkel szombaton aláírt – a főváros és a kormány együttműködéséről szóló, 15 pontból álló – megállapodás, amelynek része a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsának (FKT) létrehozása is – mondta Tarlós István főpolgármester a testület megalakulását követő budapesti sajtótájékoztatón.

 • Kiváló a magyar hal minősége

  Kiváló a magyar hal minősége

  Kiváló a Magyarországon termelt, kifogható és elfogyasztható halak minősége a sajtóban sugalmazott álláspontoktól eltérően – közölte Szűcs Lajos, a Magyar Országos Horgász Szövetség (MOHOSZ) elnöke pénteken az MTI-vel.