2018. augusztus 20., hétfő
István

Belföld

Gőgös: Lévai Katalin egy undorító féreg!

Nem telik el nap baloldali belharcok nélkül. Most az váltott ki hatalmas zűrzavart az ellenzékben, hogy Lévai Katalin, a Medgyessy-kormány esélyegyenlőségi minisztere múlt pénteken bejelentette, elindul Zuglóban az országgyűlési választáson a Lendülettel Magyarországért nevezetű párt színeiben. Természetesen az MSZP elkezdte félteni a pozícióit, és Gőgös Zoltán, a párt elnökhelyettese a Klubrádióban mondta el véleményét a kialakult helyzetről.

Lévai Katalin (Fotó: Máté Krisztián)

– Eddig Lévai Katalin egy általam kedvelt személy volt, azonban ez most megszűnt. Ha most gyorsan bejelenti, hogy egy sugallatot kapott, és visszavonul, akkor nagyon fogom tisztelni, mert ez a játékot nem kellene játszani. Van az a pénz, amitől korpásodik az ember haja. Ennyire hülye ingyen nem lehet senki (…) Nem tudok erre mást mondani: minden ilyen szereplőt, aki korábban a zsírját abban a rendszerben hizlalta, amelyben mi voltunk vezető szerepben, utána meg minket akar eltakarítani a Fidesz helyett, egy undorító féregnek tartom – fogalmazott.


Lévai Katalin visszautasítja, hogy ő lenne a baloldal kerékkötője: – Mi semmiféle összefogást nem rombolunk szét, mert nincs ilyen összefogás – nyilatkozta.

Kapcsolódó Cikkek

  • Sikeres volt a nyári szabadtéri színházi szezon

    Sikeres volt a nyári szabadtéri színházi szezon

    Büszkék lehetünk itt Közép-Európában, mert szinte egyedülálló mennyiségű nyári szabadtéri színházat működtetünk és egyedülálló mennyiségű új produkcióval vártuk a magyar családokat és a külföldről Magyarországra látogató vendégeket – értékelte az Emberi Erőforrások Minisztériumának kultúráért felelős államtitkára a nyári szabadtéri színházi szezont vasárnap Szarvason.

  • Felvonták a nemzeti lobogót az Országház előtt

    Felvonták a nemzeti lobogót az Országház előtt

    Katonai tiszteletadás mellett, Áder János államfő jelenlétében felvonták Magyarország nemzeti lobogóját az augusztus 20-ai állami ünnepen, hétfő reggel az Országház előtti Kossuth Lajos téren.