EUR: 321,33 Ft
CHF: 284,66 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Extra

Grammy 2018: Kiakadtak a szülők Beyoncéra

Múlt vasárnap osztották ki a zenei világ legfontosabb elismerésének számító Grammy-díjakat New Yorkban. A hatvanadik díjátadó sem telhetett el botrány nélkül: idén Beyoncé akasztotta ki az édesanyákat kislánya öltözékével. 

Lady Gagát gótikus Armani ruhája és extrém hajkoronája egyértelműen az este legfeltűnőbb egyéniségévé tette.


Lady Gaga  /Fotó: Profimedia, Everett

Lady Gaga /Fotó: Profimedia, Abaca

Bruno Mars tele kézzel távozott az idei díjátadóról: hat jelöléséből mindet díjra tudta váltani a That’s what i like és a 24K Magic című számok előadója.

Bruno Mars /Fotó: Profimedia, UPI

Rihanna okozta az este legforróbb pillanatait: a barbadosi díva egy igen mélyen dekoltált ruhában vonaglott Wild Thoughts című számára, amivel nemcsak a nézettséget, de a férfi közönség vérnyomását is felpumpálta.

Rihanna /Fotó: Profimedia, Splash

 

/Fotó: Instagram

Az idei gálán Beyoncé és férje, az idén nyolcszoros jelölt Jay Z csapták ki a biztosítékot kislányuk, Blue Ivy Carter lábbelijével. A hatéves gyerek egy ezüst magassarkúban jelent meg a gálán, ami köztudottan nem tesz jót egy fejlődésben lévő kislány gerincének, és ami miatt rengeteg szülő nevezte őket felelőtlennek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Új dallal rukkolt elő a The Cranberries

  Új dallal rukkolt elő a The Cranberries

  Új dallal rukkolt elő egykori énekesnője, a tavaly elhunyt Dolores O’Riordan halálának évfordulóján a The Cranberries ír zenekar, amely áprilisban dobja piacra következő albumát, majd véglegesen feloszlik.

 • Balázs Andi: Féltem az egészségemet

  Balázs Andi: Féltem az egészségemet

  Balázs Andi és párja, Gábor összesen 30 kilót fogyott az elmúlt hónapokban. A színésznő a Lokálnak elárulta azért kezdett diétába, mert érezte, hogy a színpadon egyre nehezebben mozog és túl a negyvenen az egészségét is félti.

 • Pintér Tibor fülig szerelmes

  Pintér Tibor fülig szerelmes

  Pintér Tibor felvállalta új kapcsolatát. A színész kollégájába, a 24 éves Jeniferbe szeretett bele, a Jimmy-musical előadásai alatt, ahol szerelmespárt alakítanak.