2018. október 23., kedd
Gyöngyi

Sport

Griezmann egyre közelebb a Barcelonához

Spanyol sajtóértesülések szerint az FC Barcelona játékosai beleegyeztek abba, hogy a klub megszerezze Antoine Griezmannt, az Atlético Madrid francia klasszisát. A hírek szerint már a mezszáma is megvan.

A Daily Mail spanyol lapértesülésekre hivatkozva arról ír, hogy Antoine Griezmann fél lábbal már a Barcelonában van, ugyanis a katalán klub játékosai rábólintottak a francia átigazolására.


A Barcelona kész egy 88 millió fontos (31 milliárd forint) ajánlatot tenni a 26 éves játékosért és magabiztosak azzal kapcsolatban, hogy sikerül megszerezni a támadót, aki ebben a szezonban 16-szor talált be az Atlético Madrid színeiben. A spanyol Sport ma a címlapján hozott egy fotót Griezmannról, amelyen már Barcelona mezt photoshoppoltak a játékosra, és azt is tudni vélik, hogy a futballista örömmel csatlakozna a csapathoz.

Ha összejön az átigazolás, akkor összeállhat a fantasztikus ötös, hiszen Lionel Messi, Luis Suárez, Ousmane Dembelé és Philippe Coutinho mellett szerepelhetne.

A Barca egyébként nagy erőkkel dolgozik azon, hogy pótolja Neymart, aki tavaly nyáron 222 millió euróért (69 milliárd forint) igazolt a PSG-be, ezzel a világ legdrágább játékosa lett. A katalán csapat azóta 224 millió euróért igazolt sztárokat Dembelé és Coutinho személyében.

Kapcsolódó Cikkek