EUR: 328,94 Ft
CHF: 301,91 Ft
2019. augusztus 24., szombat
Bertalan

Belföld

Gyerekei előtt drogozott Juhász

Gyerekei jelenlétében, de még autóvezetés közben is szívott marihuánát Juhász Péter – állítja a politikus bíróság előtt lévő ügyének újabb dokumentumait idézve a Bors. Az Együtt elnökét bántalmazással vádoló volt élettárs most közleményben is megerősítette: minden igaz az iratokból, amelyekben sok más mellett a fütyülős keresztes lovag drogszívási szokásairól is beszámol.

Mint emlékezetes, a Bors a múlt héten tudta meg, hogy Juhász Péter, az Együtt elnöke ellen per van folyamatban a II.-III. kerületi bíróságon, amelynek iratanyaga felháborító, megdöbbentő képet fest a síppal parádézó, keresztes lovagot játszó ellenzéki politikusról. Arról már lapunk is beszámolt, hogy Juhász részben el is ismerte, hogy bántalmazta volt élettársát, most viszont az is kiderült, hogy a korábban a marihuána legalizálásáért küzdő Juhász akár saját gyermekei jelenlétét is figyelmen kívül hagyva hódolt drogszenvedélyének a közös lakásban, amíg családjával élt.


Juhász két “kattanása” egy képen: egy kis fű és egy kis Orbán Viktor Fotó: Facebook

„Több alkalommal autóvezetés közben sodorta be füves cigijét, amit az autóban szívott el. A közös otthonunkban nem dohányzott (sima cigarettát sem) az erkélyen, mert tartott attól, hogy milyen a szomszédok megítélése, milyen fényt vet politikai karrierjére. Emiatt gyakran a gyerekek jelenlétében, a lakásban, az elszívó alatt szívta el a cigarettáit, beleértve a marihuánásokat is” – idézi az ügyben tett élettársi vallomást a Bors.

A bírósági peranyag szerint Juhász fizikailag bántalmazta, benyugtatózta egykori élettársát, gyermekei jelenlétében pedig rendszeresen, több alkalommal fogyasztott drogot. A leírtak fényében nem meglepő, hogy az édesanya maga mellett, biztonságban akarja tudni három gyermekét.


A kipattant botrány hatására az élettárs is kiadott egy közleményt, értetlenségét fejezi ki a periratok kiszivárgása miatt, de megerősíti a dokumentumokban foglalt állításokat.

„Az elmúlt napok eseményei sajnos arra kényszerítenek, hogy én is megszólaljak, annak ellenére, hogy nem vagyok közszereplő, életemet a nyilvánosságtól távol szeretném élni, és semmilyen formában nem kívánok volt élettársam, Juhász Péter közéleti tevékenységében részt vállalni… Kénytelen vagyok ugyanakkor visszautasítani Juhász Péter azon valótlan állításait is, amelyeket az internetes bejegyzéseiben fogalmazott meg velem szemben. Ezen állítások tételes cáfolata a bírósági és hatósági eljárások során megtörtént” – írta az egykori élettárs, reagálva a politikus napokban megfogalmazott gyenge cáfolataira.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek