EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Belföld

Gyilkosság Dövényben, a gyanúsítottakat elfogták

Megöltek egy embert Dövényben vasárnap, a gyanúsítottakat elfogták. Három embert emberöléssel, negyedik társukat, akit szerdán fogtak el, bűnpártolással gyanúsítják – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön a rendőrség honlapján.

A 2018. február 4-én történt eset másnapján a sértett élettársa feljelentést tett a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságon.


A bejelentést követően a rendőrök azonnal elfogták az emberöléssel gyanúsított 40 éves dövényi férfit, 35 éves élettársát és egy 29 éves putnoki férfit. A későbbiekben elfogták negyedik társukat is, egy 39 éves putnoki nőt, aki a gyanú szerint a nyomok eltüntetésében működött közre.

A nyomozás adatai szerint egy dövényi vendéglátóhelyen vita alakult ki a sértett és a két férfi gyanúsított között. Ezt követően látszólag kibékültek, majd a három férfi, az egyik elkövető élettársa és a sértett élettársa autóval elindultak egy közeli településre. Az utazás során a két férfi többször megszúrta az áldozatot, élettársát életveszélyesen megfenyegették és elrejtették a holttestet.

Kapcsolódó Cikkek

  • Megjelent a Szent Korona útját bemutató kötet

    Megjelent a Szent Korona útját bemutató kötet

    A Szent Korona kalandos útjáról jelent meg kötet a Magyar Tudományos Akadémia kutatócsoportjának munkája nyomán – mondta Pálffy Géza történész, a kutatócsoport tagja az M1 aktuális csatornán szombaton.

  • Február 4-től Pécel és Aszód között nem járnak a vonatok

    Február 4-től Pécel és Aszód között nem járnak a vonatok

    Február 4-től várhatóan december végéig nem járnak a vonatok Pécel és Aszód között a Budapest-Hatvan vasútvonal felújítása miatt. Az első ütemben május 12-ig tartó menetrendi változások között van, hogy InterCityk helyett a Keleti pályaudvar és Hatvan között pótlóbuszok járnak majd, a többi vonat helyett (eltérő szakaszokon) lesznek pótlóbuszok – közölte a MÁV pénteken az MTI-vel.