EUR: 323,54 Ft
CHF: 284,89 Ft
2018. augusztus 20., hétfő
István

Belföld

Gyilkosság Dövényben, a gyanúsítottakat elfogták

Megöltek egy embert Dövényben vasárnap, a gyanúsítottakat elfogták. Három embert emberöléssel, negyedik társukat, akit szerdán fogtak el, bűnpártolással gyanúsítják – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön a rendőrség honlapján.

A 2018. február 4-én történt eset másnapján a sértett élettársa feljelentést tett a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságon.


A bejelentést követően a rendőrök azonnal elfogták az emberöléssel gyanúsított 40 éves dövényi férfit, 35 éves élettársát és egy 29 éves putnoki férfit. A későbbiekben elfogták negyedik társukat is, egy 39 éves putnoki nőt, aki a gyanú szerint a nyomok eltüntetésében működött közre.

A nyomozás adatai szerint egy dövényi vendéglátóhelyen vita alakult ki a sértett és a két férfi gyanúsított között. Ezt követően látszólag kibékültek, majd a három férfi, az egyik elkövető élettársa és a sértett élettársa autóval elindultak egy közeli településre. Az utazás során a két férfi többször megszúrta az áldozatot, élettársát életveszélyesen megfenyegették és elrejtették a holttestet.

Kapcsolódó Cikkek

  • Potápi: A kormánynak minden magyar fontos, éljen bárhol a világon

    Potápi: A kormánynak minden magyar fontos, éljen bárhol a világon

    A magyar kormány számára minden magyar fontos, éljen akár Magyarországon, akár a Kárpát-medencében vagy a diaszpórában – jelentette ki a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban megrendezett Magyarok Országos Gyűlésén vasárnap.

  • A jövő hét végére mérséklődik a meleg

    A jövő hét végére mérséklődik a meleg

    A következő napokban is sok lesz a napsütés, többfelé 35 fokos meleg valószínű. A hét második felében várható egyre többfelé zápor, zivatar, vasárnap néhol már csak 22 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-nek.