EUR: 317,54 Ft
CHF: 280,06 Ft
2019. január 21., hétfő
Ágnes

Egyéb Érd

Hajnalig járták a kólót

Tizenhatodik alkalommal rendezte meg múlt szombaton hagyományos rác bálját az Érdi Horvát Önkormányzat, ezúttal a Finta Rendezvényházban.

Csupa korábban kipróbált és bevált hangulatteremtő közreműködő jelent meg, a felsőszentmártoni Podravka Bandtől a tököli Komsije népdalkörig, nem is szólva az érdi Igraj Kolo rác tánccsoportról, amelynek tagjai hajnalig szinte mindenkit táncba vittek. A látványos énekes és táncprodukciókat jól egészítették ki a főként hagyományos rác konyha csodái a szépen megterített asztalokon.

Fotó: Tusa Viktória

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.