EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Egyéb Veszprém

Hamarosan elkezdődik a belvárosi körforgalmak építése

Sikeresen zárult a közbeszerzési eljárás, így hamarosan elkezdődhet a belvárosi dupla körforgalom építése – tájékoztatta a nyilvánosságot a januári közgyűlésen Brányi Mária alpolgármester.

A két új körforgalom a Bajcsy-Zsilinszky–KórházMártírok úti  és a MindszentyBrusznyaiMártírok úti  csomópontokban épülhet meg. Ez utóbbi lesz a város első turbó kialakítású körforgalma, ahol az autósoknak már a csomópontba behajtás előtt a kihajtás szerinti sávba kell besorolniuk. A két körforgalomnak december 11-ig kell elkészülnie.

A veszprémi turbó-körforgalom látványterve (Forrás: Veszprém MJV önkormányzata)

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.