EUR: 317,58 Ft
CHF: 280,03 Ft
2019. február 23., szombat
Alfréd

Extra

Hargitai Bea anyaként is szívesen ledobná a textilt

Hargitai Bea teljes mértékben családjának szenteli magát, és főállású anyaként éli hétköznapjait Prágában. Ezenkívül sokat jár haza, és itthon vállal munkákat is. A modell a Lokálnak elárulta, hogy anya létére szívesen vetkőzne egy fotózás erejéig, ha úgy alakulna, és hogy férjével már nem terveznek több gyereket. 

Hargitai Bea férjével és kisfiával már évek óta Prágában él. Bár a modellnek elsősorban a cseh főváros az otthona, családja és egy-egy felkérés miatt azért hazalátogat Magyarországra. – Ünnepekkor mindig hazalátogatunk a gyerekkel, de ha munkám van, egyedül megyek. Jason bölcsibe jár, és nem akarom őt huzamosabb ideig kivenni. Pontosan ezért én sem vállalok többhetes felkéréseket itthon, mert azt nem tudnám elképzelni, hogy hetekig ne lássam a fiamat. A férjem is sokat utazik a munkája miatt, és nem szeretném, ha idegenek nevelnék fel. Van bébiszitterünk, ő hetente többször is jön délutánonként, hogy el tudjam intézni a bevásárlást és a többi dolgot, de ennyi bőven elég – mondta Bea.


Az explaymate férjével együtt két mostohalányt is kapott, akikkel barátnői viszonyban vannak. – Részben azért sem költözünk haza, mert David olyan apuka, aki napi szinten találkozik a lányokkal, és szeretné, ha ez így is maradna. Egyébként nagyon jó viszonyban vagyok velük, és imádják Jasont is, számukra ő a kis herceg. Volt már, hogy a lányok vigyáztak az öccsükre, amíg mi a férjemmel elmentünk kettesben valahová – mondta a főállású anyuka, akinek azért néha eszébe jut a hazája, és nem tartja kizártnak, hogy egyszer végleg visszajönnek. – Ha a lányok felnőnek és egyetemre mennek – ami valószínűleg nem Csehországban lesz –, lehet, hogy hazamegyünk Magyarországra. Van egy kis honvágyam, és hiányoznak az otthoniak, de azért nem lakunk olyan nagyon messze. A családomban van vagy száz unoka, így nekik mindegy, hogy eggyel több vagy kevesebb. Mindenesetre később nagyon szeretnék a kisfiammal huzamosabb időre hazamenni, hogy Jason igazán megismerje Magyarországot – tette hozzá Bea.

A házaspár nem tervez családbővítést, úgy gondolják, így teljes az életük. – Mivel David lányai tényleg sokat itt vannak, igazából egy ötfős család vagyunk, három gyerekkel, ami szerintem bőven elég. Én most jól érzem magam itthon velük, és nem tudom, hogy a jövőben mit fogok csinálni. Mindenesetre ha lenne egy felkérés aktfotózásra, szívesen elvállalnám. Úgy gondolom, édesanya létemre jó formában vagyok, és a férjem is büszke rám, sőt ő is szokott rólam készíteni aktképeket – mondta Hargitai Bea.


 

Kapcsolódó Cikkek