EUR: 318,54 Ft
CHF: 284,00 Ft
2019. március 26., kedd
Emánuel

Tech

Három új iPhone érkezhet az ősszel

Belső értesülésekre támaszkodó médiajelentések szerint az idén ősszel három új iPhone modellt mutat be az Apple. Mindhárom az iPhone X megjelenését idézi majd, de az egyik nagyméretű lesz, egy másik pedig “olcsó” kivitelű.

A Bloomberg üzleti hírügynökség beszámolója szerint az Apple három új iPhone modellt mutat be az idén ősszel. Az egyik egy teljesen új, nagyméretű készülék lesz 6,5 hüvelyk képernyőátlóval. Egy másik a jelenleg kapható iPhone X következő verziója lesz. A harmadik pedig egy szintén új, de olcsóbb kivitelű modell, ami azért persze átvesz néhányat nagyobb testvérei olyan innovatív funkcióiból, mint például az arcfelismerés, de a tokja nemesacél helyett alumíniumból készül.


A 6,5 hüvelykes képernyőátlós készülék mérete nagyjából megegyezik a jelenlegi iPhone 8 Plus modellével, de a teljes felülete képernyőként szolgál majd. Az iPhone X képernyőjének az átlója 5,8 hüvelyk.

A három tervezett modellnek jelenleg már a gyártási próbái futnak a beszállítóknál a Bloomberg belső értesülésekre támaszkodó beszámolója szerint.


Egy másik forrás, a KGI Securities már januárban jelentette, hogy értesülései szerint az Apple három új készüléket készül bemutatni. Az iPhone X következő verziója mellett egy nagyméretűt és egy olcsót 6,1 hüvelykes képernyőátlóval, OLED helyett LCD kijelzővel.

Az Apple a hagyományos behelyezhető SIM-kártya helyett szoftveres SIM-kártyával szeretné ellátni az új készülékeket, ennek a megoldásnak azonban a mobilszolgáltatók egy része még ellenáll. A “nagy” iPhone viszont egyes régiókban két SIM-kártya hellyel lesz kapható.

Az Apple szokásához híven nem kommentálta a készülékterveiről megjelent értesüléseket.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ilyen nincs! Dicséretet árulnak egy közösségi platformon

  Ilyen nincs! Dicséretet árulnak egy közösségi platformon

  Nagy visszhangot keltett Kínában egy újfajta szolgáltatás megjelenése az ország egyik legnagyobb közösségi platformjaként ismert Wechaten, ahol a felhasználók úgynevezett “hízelgőcsoportokhoz” csatlakozva, fizetség ellenében különféle dicséretben részesülhetnek.

 • Kína lesz a világ legnagyobb 5G mobil technológiai piaca

  Kína lesz a világ legnagyobb 5G mobil technológiai piaca

  Kína lesz 2025-re a világ legnagyobb ötödik generációs mobil távközlési piaca és mobil technológiai ökoszisztéma egyre növekvő arányban járul majd hozzá az ország bruttó hazai termékéhez a GSMA nemzetközi szakmai képviseleti szervezet pekingi konferenciáján bemutatott tanulmány szerint.

 • Újabb 1,5 milliárd euróra büntették a Google-t

  Újabb 1,5 milliárd euróra büntették a Google-t

  Újabb 1,49 milliárd euró (mintegy 466 milliárd forint) büntetést szabott ki a Google-re szerdán az Európai Bizottság, kimondva, hogy AdSense nevű hirdetési platformjával az amerikai internetes óriásvállalat megsértette a versenyszabályokat.