EUR: 322,68 Ft
CHF: 282,57 Ft
2018. október 23., kedd
Gyöngyi

Egyéb Szombathely

Hírek a szombathelyi szorítóból

Magyarország–Ausztria válogatott küzdősportgálát rendeznek március 11-én a 170 évvel ezelőtti 1848-as forradalom és szabadságharc hősei előtt tisztelegve. A vizuális és show-elemekkel gazdagított, izgalmas MMA-, K1- és profiboksz-meccseket felvonultató sporteseménynek az Arena Savaria ad majd otthont.

A Fight Arena szombathelyi sajtótájékoztatóján Berki Krisztián, az eseménysorozat házigazda-műsorvezetője kiemelte: az ötletadó Tóth Csaba, Varga Zoltán és Őze Balázs által megálmodott gála több sportágat is felölel. Elhangzott, hogy az MMA-, K1- és profiboksz-mérkőzéseket ingyen tekintheti meg a közönség, miközben több támogató is szponzorálja a magyar–osztrák csatát, már csak azért is, mert nemzeti érdekünk, hogy méltó módon megemlékezzünk a 170 évvel ezelőtti szabadságharc hőseiről.


–  Tudjuk, mit jelent nekünk, magyaroknak ez a nemzeti ünnep, ezért igyekszünk harcos küzdelmekkel emlékezetessé tenni a szombathelyiek és az idelátogatók számára egyaránt – fogalmazott Berki Krisztián, majd külön köszönetet mondott az ingyenes rendezvény támogatóinak, közöttük Szombathely városának.

Számos vizuális élmény, show-elem színesíti majd a gálát, amelyen az MMA, a K1 és a profi boksz legkiválóbb hazai és osztrák szereplői küzdenek meg egymással. Mindkét nemzet részéről a legjobbak érkeznek, a program, a meccslista két héttel a gála előtt lesz teljes. A szereplők között egészen biztos, hogy ott lesz a kőszegi Szili István, a szombathelyi dr. Guzsván-Nagy Fruzsina és Guzsván Péter, Fábián Melinda, a közismert UFC-harcos, valamint az egykori birkózó Molnár Benjamin is. A küzdő felek a Nemzeti dal bizonyos szakaszaira vonulnak be a ringbe, illetve a ketrecbe március 11-én az Arena Savariában.

Kapcsolódó Cikkek