2019. január 18., péntek
Piroska

Egyéb Tapolca

Hólabda – add tovább!

Térségünk közéletének neves szereplői megválaszolnak egy nekik feltett kérdést, hogy aztán ők maguk faggassanak egy általuk kiválasztott embert egy másik fontos témában. Továbbdobjuk a Hólabdát!

A Hólabdát Fenyvesi Zoltán, a Veszprém Megyei Közgyűlés alelnöke, Ajka, Tapolca és környéke Fidesz–KDNP-s országgyűlési képviselőjelöltje kezdte. A kérdés Csali János borászhoz, Nemesvita polgármesteréhez érkezett:


„Mennyire tartja komoly veszélynek a migrációt, az Európai Unió által erőltetett kötelező betelepítést a saját településére nézve?”

Csali János válasza: „Nagyon komoly veszélynek tartom, hiszen a betelepülő idegen kultúrák elnyomják a miénket. Nemesvita egy mélyen gyökerező keresztény hagyományokkal rendelkező település, erős identitással. Őrizzük, vigyázzuk a tradícióinkat, amelyekből nem engedünk. A Hólabdát továbbdobva Májer Jánostól, a badacsonyi Szőlészeti és Borászati Kutatóintézet igazgatójától kérdezem, hogy milyen volt az őszi szüret, hogyan sikerültek a 2017-es badacsonyi borok?

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.