EUR: 312,96 Ft
CHF: 271,73 Ft
2018. február 24., szombat
Mátyás

Egyéb Tapolca

Hólabda – add tovább!

Térségünk közéletének neves szereplői megválaszolnak egy nekik feltett kérdést, hogy aztán ők maguk faggassanak egy általuk kiválasztott embert egy másik fontos témában.  Induljon a Hólabda!

A Hólabdát Fenyvesi Zoltán, a Veszprém megyei közgyűlés alelnöke, Ajka, Tapolca és környéke Fidesz–KDNP-s országgyűlési képviselőjelöltje indítja el.

„Csali János nemesvitai polgármestertől kérdezem, hogy mennyire tartja komoly veszélynek a migrációt, az Európai Unió által erőltetett kötelező betelepítést a saját településére nézve?”

fotó:Fidesz Ajka

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Sminkbemutató szép lányokkal

  Sminkbemutató szép lányokkal

  Ahogy arra számítani is lehetett, a jelentős szakmai és közönségvisszhangot keltett, nemrég lezajlott, érdi rendezésű Pest Megye Szépe verseny döntőjében szereplő hölgyek sorra kapják a felkéréseket a szépségipar különféle területeiről.

 • A neandervölgyi ember készíthette az első barlangrajzokat

  A neandervölgyi ember készíthette az első barlangrajzokat

  A neandervölgyi ember készíthette a világ első barlangrajzait – állapította meg egy nemzetközi kutatócsoport, amely elsőként talált meggyőző bizonyítékot arra, hogy a neandervölgyieknek a Homo sapienshez hasonló művészi érzékük lehetett.

 • Szijjártó: A tengeri határokat is meg kell védeni

  Szijjártó: A tengeri határokat is meg kell védeni

  Az Európai Unió tengeri határát ugyanúgy meg kell védeni, mint ahogy Magyarország is képes volt arra, hogy megvédje az EU külső, szárazföldi határát – mondta el telefonon az MTI-nek pénteken Máltáról Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.