EUR: 318,72 Ft
CHF: 281,19 Ft
2019. január 18., péntek
Piroska

Program

Hollywoodba repíti nyertesét Návai Anikó

Egyedülálló játékot hirdet nézőinek Návai Anikó. A Hello Hollywood játéka a szerencsés nyertest Los Angelesbe repíti, ahol részt vehet az egyik legnagyobb Oscar partin és személyesen is találkozhat a filmvilág csillagaival.

Februárban Návai Anikó és a Hello Hollywood valóra váltja egy filmrajongó álmát! Azok közül a nézők közül, akik játszanak és helyesen válaszolnak a február 4-i, 11-i és 18-i adásokban feltett kérdésekre, egy szerencsés játékos február 28-án elrepülhet Los Angelesbe és március 4-én részt vehet az egyik legnagyobb Oscar partin, ahol akár személyesen is találkozhat sztárokkal és filmes szaktekintélyekkel. Idén 90. alkalommal rendezik meg a filmvilág legrangosabb díjátadó ceremóniáját, így a mindhárom kérdésre helyest választ adó – az utazási feltételeknek megfelelő – 90. válaszadó lesz a nyertes.  A győztest a február 25-i adásban hirdetik ki.


– Egy filmrajongó számára ez valóban feledhetetlen utazás lesz. Szerettem volna, ha egy magyar néző testközelből is átélheti, milyen jelentősége és rangja van a filmvilágban az Oscar-nak. A szerencsés nyertes hollywoodi sztárokhoz illő fogadtatásban részesül, a reptérről limuzin viszi majd a szállodába, és meghívója lesz egy elegáns Oscar partira – mondta Návai Anikó.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek