EUR: 321,15 Ft
CHF: 284,72 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Extra

Horváth Éva Bejárja a világot kisfiával

Horváth Éva májusban adott életet kisfiának, Kristófnak. A boldog anyuka büszkén mesélt a Lokálnak gyermekéről és arról, hogyan tudja összeegyeztetni a munkát az anyasággal. Éva nemrég indított egy videóblogot is, ahol bemutatja közös utazásaikat kisfiával.

Horváth Éva kiegyensúlyozott, boldog és büszke anyuka. Számára Kristóf maga a csoda. – Mindennap állok felette és csak csodálom. Hihetetlen milyen fantasztikus az élet. Sokszor elgondolkodom azon, hogyan lett egy apró petesejtből ez a kisember, az én kisfiam. Ahogy cseperedik napról napra az anyatejtől, az szinte hihetetlen. Nagyon érdekes látni, ahogy nő, fejlődik, okosodik. Egyre több olyan dolgot vélek rajta felfedezni, amikről tudom, hogy bennem és az apukájában is megvan. Egyszóval a terhesség és az anyaság is olyan folyamat, ami szerintem felér egy varázslattal – áradozott az újdonsült anyuka.


Évát gyermeke nem gátolja semmiben. Ugyanúgy elvállalja a televíziós és egyéb felkéréseket. – Kristófot szinte mindenhova magammal viszem, így a munkába is. Szerencsém van, mert nagyon alkalmazkodó, ugyanakkor mozgékony és érdeklődő baba, nem fél az új környezettől és az emberektől. Tudatosan, születésétől kezdve szoktattam ehhez, hogy később ne legyen ebből problémánk. Ha esetleg mégsem tud velem jönni, a párom és a nagymamák szívesen vigyáznak rá. Elképzelhetetlennek tartom, hogy egy bébiszitterre bízzam – tette hozzá a volt szépségkirálynő.

Kristóf és anyukája között nagyon szoros a kapcsolat, ezért Éva még egy órára sem szívesen megy el a kisfia nélkül. – Be kell valljam, nagyon aggódó édesanya vagyok. Ha nincs velem, mert például éppen jógázom, hiába tudom, hogy jó kezekben van, folyamatosan azon agyalok, mi lehet vele, hogy van, mit csinál. Egyfolytában a telefonomat nézegetem, írok vagy hívom őket – mondta a modell.


Éva egyébként nem rejtegeti kisfiát a nyilvánosság elől. Közösségi oldalára rendszeresen tölt fel közös fotókat, és szívesen megosztja az anyasággal kapcsolatos tapasztalatait is. Éppen ezért egy egyedi vlogot – azaz videóblogot – is indított a legnagyobb videómegosztó oldalon, Travel the world with a baby címmel. A vlog ötlete már jóval Kristóf érkezése előtt megszületett. – Amerikai anyukák hasonló videóival már korábban találkoztam, és követtem is őket. Nagyon megtetszett, és mivel imádok utazni, már akkor eldöntöttem, ha nekem egyszer gyermekem lesz, én is csinálni fogok egy ilyet – mesélte. Éva első útja Balira vezetett, az akkor még négy hónapos kisfiával vágott neki a többórás repülőútnak és nyaralásnak. – Az elején nagyon féltem, hogy fog ez menni. Sok helyen utánanéztem és kérdezősködtem is, hátha van valami jó tanács vagy tipp, sehol sem találtam hasznos információt. Meglepő módon azonban Kristófka viselte legjobban az utazást – tette hozzá. A vlogban Éva a szép tájakon, különböző kultúrákon és ételeken kívül a tapasztalatairól is mindent elmesél. Balin például nagyon kellett figyelnie kisfiára a piacon, mert a kedves, mosolygós gyermeket mindenki fogdosni akarta. Ezeken kívül az is furcsa volt, hogy nem volt a taxikban gyerekülés, így az anyukának kisfiát ölében tartva kellett utaznia. Voltak olyan „nagy pillanatok” is, amiket Éva szintén megmutat a nézőknek, ilyen volt többek között, amikor Kristóf először pillantotta meg a tengert Indonéziában.

Éva nagyon sok pozitív visszajelzést kapott a vloggal kapcsolatban, és a rajongók már várják a folytatást. A műsorvezető ragyog a boldogságtól, és teljes az élete édesanyaként, ám egyelőre nem terveznek kistestvért Kristófnak. – Egyelőre nem tervezünk újabb gyerkőcöt, és nem tudom megmondani, mikor döntünk úgy, hogy akkor most jöhet, hiszen még csak most szültem. Nekem sosem voltak olyan elképzeléseim, hogy mennyi gyereket szeretnék, csak azt tudtam, egyszer majd édesanya akarok lenni, és ez már teljesült.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Új dallal rukkolt elő a The Cranberries

  Új dallal rukkolt elő a The Cranberries

  Új dallal rukkolt elő egykori énekesnője, a tavaly elhunyt Dolores O’Riordan halálának évfordulóján a The Cranberries ír zenekar, amely áprilisban dobja piacra következő albumát, majd véglegesen feloszlik.

 • Balázs Andi: Féltem az egészségemet

  Balázs Andi: Féltem az egészségemet

  Balázs Andi és párja, Gábor összesen 30 kilót fogyott az elmúlt hónapokban. A színésznő a Lokálnak elárulta azért kezdett diétába, mert érezte, hogy a színpadon egyre nehezebben mozog és túl a negyvenen az egészségét is félti.

 • Pintér Tibor fülig szerelmes

  Pintér Tibor fülig szerelmes

  Pintér Tibor felvállalta új kapcsolatát. A színész kollégájába, a 24 éves Jeniferbe szeretett bele, a Jimmy-musical előadásai alatt, ahol szerelmespárt alakítanak.