2019. január 18., péntek
Piroska

Egyéb Dunaújváros

Horváth Tamás A Dalban mondja el

Horváth Tamás is bekerült A Dal című műsor döntőjébe. A dunaújvárosi énekes korábban egy kereskedelmi csatorna Sztárban sztár című műsorából győztesként került ki, ezúttal pedig a közmédia által szervezett megmérettetés fináléjában bizonyíthat. 

Horváth Tamás Meggyfa című dala is felcsendül majd A Dal döntőjében. A dunaújvárosi előadóművész a közönség szavazatainak köszönhetően jutott be a fináléba, ahol a  Frenreisz Károly, Both Miklós, Schell Judit és Mező Misi alkotta zsűri előtt mutathatja meg tudását. Az énekes számára nem ismeretlen a tv-s műfaj, hiszen a közönség korábban a Megasztár, a Csillag születik és a Sztárban sztár című műsorokban is láthatta. Utóbbit meg is nyerte a 26 éves zenész.


A Sztárban sztár című műsor után A Dal győzelmére is esélyes Horváth Tamás
(Fotó: Máté Krisztián)

A Dal című műsor döntőjében Horváth Tamás mellett Dánielfy Gergely, Süle Zsolt, Heincz Gábor és a Leander Kills zenekar egy-egy dala szerepel majd. A döntőt február 24-én láthatják a nézők.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.