EUR: 329,95 Ft
CHF: 299,86 Ft
2019. október 22., kedd
Előd

Extra

Horváth Tamás: Jó néhányszor térdre rogytam

Horváth Tamás Meggyfa című dalával tarolt és egyből bejutott a 2018-as A Dal című műsorának középdöntőjébe, így szombaton ő is tovább versenyez a Duna Televízión. A legutóbbi Sztárban Sztár győztese élete során számtalanszor volt már mélyponton, éppen ezért nagyon értékeli, hogy most minden rendben van körülötte. 

Fotó: Facebook

Horváth Tamás élete teljes, és csak úgy sugárzik belőle a boldogság és a pozitív hozzáállás – azonban ez nem volt mindig így. Az énekes sokszor került padlóra: – Éppen azért tudom most értékelni és megélni a boldogságomat, mert jó néhányszor rogytam térdre és álltam fel: karrier, anyagi gondok és édesanyám halála miatt. Ha valaki elveszíti a legfontosabb embert az életében, rájön, hogy milyen drága az idő. Azért vagyok most olyan acélozott, mert fel tudtam állni abból a mély fájdalomból. Tulajdonképpen hálás vagyok a sok pofonért, és meg is fogadtam édesanyámnak, hogy így fogok élni – vallotta be az énekes.


Tomi szerint a sikere abban rejlik, hogy az összes dalszövegét és zenéjét is ő írja, ezért nagyon hisz bennünk, és minden szerzeményét gyermekének tekinti, amit az összes hibájával együtt szeret. A Meggyfa című száma – amelyet idén benevezett a versenybe – egy négy éve készült szerzeménye.

– Az egyik barátom kérdezte, hogy miért nem indulok A Dalban. Korábban nem is gondolkodtam ezen a versenyen, de akkor valahogy megtetszett a dolog. Otthon azon töprengtem, melyik számmal induljak – mert több száz kezdetleges és kész szerzemény rejtőzik a fiókban –, és a feleségem, Andi volt, aki azt mondta, ott a Meggyfa – emlékezett vissza az énekes, aki már el is képzelte magát győztesként.


– Mindig is hittem a vizualitás erejében, mert az életem során számtalan olyan helyzet adódott, hogy amit elképzeltem, az úgyis lett. Legemlékezetesebb a Sztárban Sztár megnyerése volt. A feleségem be is írta a telefonjába előre, hogy a döntő napján megnyerem a versenyt, és látatlanban lemondta az összes fellépésemet arra az időszakra. Én is láttam magam előtt, ahogy átveszem a díjat, és így is lett. De az is előttem van, ahogy a lisszaboni színpadon kimondják, hogy Magyarország a győztes, és az én dalommal.

Kapcsolódó Cikkek