EUR: 323,28 Ft
CHF: 283,35 Ft
2018. október 19., péntek
Nándor

Egyéb Miskolc

Hubay György győzelmi eséllyel indul Miskolcon

Hubay Györgyöt indítja a Fidesz a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei 2-es, miskolci székhelyű választókerületben az országgyűlési választáson – közölte a múlt héten Miskolcon a nagyobbik kormánypárt parlamenti frakcióvezetője, aki tapasztalt politikusként mutatta be a jelöltet.

Hubay Györgynek a politikában eltöltött több mint két évtizedes tapasztalata bizonyosságot jelenthet arra, hogy április 8-án megnyeri a körzet képviselői posztját – mondta Gulyás Gergely. A frakcióvezető kitért arra is, hogy a jelölt jól ismeri az önkormányzat világát, hiszen jelenleg is képviselő a miskolci testületben.


Hubay Györgyöt indítja a Fidesz a 2-es választókörzetben

Hubay György sokat tett a város közbiztonságáért, amely jelentősen javult az elmúlt években – mondta Gulyás Gergely. A képviselőjelölt életútját ismertetve kiemelte: Hubay György egykor aktív sportoló, kerékpáros volt, és ma is fontosnak tartja, hogy Miskolc szép, környezetbarát város maradjon. A kormánypárti politikus úgy fogalmazott: Miskolc kiemelten fontos a választáskor. 

Hubay György önkormányzati képviselő almát oszt a nagycsaládos és idős embereknek – fotó: Facebook / Lokál

Hubay György arról beszélt, hogy bár Miskolcon az elmúlt években sokat javult a közbiztonság, egy pillanatra sem állhatnak meg, keményen, a törvény minden eszközével fel kell lépni a bűnözők ellen. Kriza Ákos (Fidesz–KDNP), Miskolc polgármestere hangsúlyozta, a képviselőjelölt önkormányzati képviselőként már bizonyította, hogy a térség érdekeit a parlamentben is képviselni tudja.

Kapcsolódó Cikkek

  • Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

    Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

    Összesen tizenegy országból érkeztek katonák – valamint rendőri és civil felkészülők – Szolnokra, a Béketámogató Kiképző Központba, hogy részt vegyenek a 36.

  • Szinte egész Újpest sportolt!

    Szinte egész Újpest sportolt!

    ngetegen mennek el, és nagyszerű hangulatot teremtenek.Így volt az az őszi rendezvényen is: az Újpest Atlétikai Stadionjában ismét a sporté volt a főszerep, de természetesen a hagyományos főzőverseny sem maradhatott el.