EUR: 319,55 Ft
CHF: 282,27 Ft
2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Extra

Hujber beleszállt Liptaiba és Friderikuszba

Hujber Feri az utóbbi időben polgárpukkasztó megnyilvánulásai miatt került a rivaldafénybe.

Ha nem egy műsorban bizonygatja, hogy Jézus csak egy színész volt, akkor a közösségi oldalán osztja meg kicsit sem szokványos gondolatait arról, hogy csak szexért ad interjút. Legutóbbi bejegyzésében pedig nemcsak a mostani sztárokat titulálja butának, de két igen meghatározó médiaszemélyiségről, Friderikusz Sándorról és Liptai Claudiáról is véleményt formál.


Elsőként Fridit hozza fel példának: „Ezek az »új« emberek már csak archívumban nézhetik tágra zárt szemmel a Friderikusz show-t és gondolhatják (jogosan) hogy hogy kaphatott ez a beszélni nem tudó irritáló buta ember egyáltalán műsoridőt nem hogy 5 000 000 nézőt…” – fejti ki a bejegyzésben véleményét Friderikuszról Hujber, majd rátér Claudiára: „Amit SOHA nem akarok még egyszer látni, mikor Liptai Claudia az álkedvese öngyilkossága után másnap a Tv2-ben zokogott élőben… Ezektől a belem kifordult és kifordul még mindig!!” – emlékezett vissza Hujber a színész-műsorvezető korábbi tragikus kapcsolatára Daróczi Dáviddal.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Napi 40 ezret költött Curtis drogra

    Napi 40 ezret költött Curtis drogra

    Curtis úgy döntött végleg leszámol a démonjaival és bevonul a rehabra. A magyar sztárvilágban többen vannak, akik megjárták a drogpoklot,  de sikerült felállniuk a padlóról és azóta sikert sikerre halmoznak.

  • Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

    Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

    Megszületett Gór Nagy Mária negyedik unokája. A színésznő elsírta magát, mikor megtudta, hogy kisebbik fia, András édesapa lett, bár a rengeteg teendő mellett még nem volt ideje meglátogatni a család legújabb tagját.