EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,76 Ft
2019. január 18., péntek
Piroska

Egyéb II.kerület III.kerület XII.kerület

Hurrá, megint hó!

A hétvégi hóesés kedvezett a budai hegyek környékén élőknek, a Normafára annyian mentek fel szánkózni, síelni, kirándulni, hogy nem volt hely a parkolóban.

A téli olimpiához kapcsolódva a Fiatal Családosok Klubja is arra biztatta a családokat, télen is töltsenek minél több időt együtt a szabadban, és a család apraja-nagyja élvezze a téli sportok örömeit.

Király Nóra, a Fiatal Családosok Klubja alapítója a Téli Olimpiához kapcsolódva is a mindenkit arra biztatott, töltsön gyermekeivel minél több időt télen is mozgással a szabadban

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.