2018. március 24., szombat
Gábor, Karina

Egyéb Győr

Húsz méteren át vonszolta a férfit

Vádemelési javaslattal zárult egy 51 éves férfi ügye, aki személyi sérüléssel járó közlekedési balesetet okozott Győrben. A Győri Rendőrkapitányság közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást O. Miklós ellen.

A nyomozás adatai alapján a gyanúsított tavaly november 5-én nem sokkal délután három óra után személygépkocsival közlekedett egy ingatlan garázsához vezető úton, majd ott megállt. A családi ház kocsibejárójában szóváltásba keveredett a tulajdonossal, aki a jármű bal első nyitott ajtajánál állt. Ezt követően O. Miklós a járművel úgy indult el és haladt mintegy 20 métert, hogy a sértett a gépjárműbe félig behajolt, és a keze beszorult. Miután kiszabadította a kezét, a járművezető a helyszínről elhajtott.


A rendőrök lezárták az ügyet
Illusztráció: Marcali Gábor

A közlekedési baleset során a sértett nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A helyszíni szemle adatai alapján a rendőrök az 51 éves férfit azonosították, majd az ügyben gyanúsítottként hallgatták ki.

A Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az eljárást befejezte, az iratokat vádemelési javaslattal a Járási Ügyészségnek megküldte.

Kapcsolódó Cikkek

 • Világrekordért emeltek

  Világrekordért emeltek

  Debrecenben már advent idején elkezdődött a családok éve. Ebben az időszakban a programok elsősorban a családokat szólították meg, de a rendezőelv továbbra is ez maradt – hangsúlyozta Széles Diána alpolgármester.

 • Szakmák sztárjai versenyeznek

  Szakmák sztárjai versenyeznek

  A Dunaferr középiskola hat diákja, valamint a Lorántffy egy tanulója jutott be a Szakma Sztár Fesztivál verseny idei döntőjébe. Az előválogatók után a Dunaferrből az épület- és szerkezetlakatos, hegesztő, ipari gépész és karosszérialakatos szakok képviselői, a Lorántffyból pedig egy leendő fodrász jutott a fináléba.

 • Kőbánya hajóra szállt

  Kőbánya hajóra szállt

  Az eredetileg kőszállítóként is funkcionáló A38 hajó régóta az igényes zenét preferálók kedvelt helye.