2018. november 18., vasárnap
Jenő

Egyéb Győr

Húsz méteren át vonszolta a férfit

Vádemelési javaslattal zárult egy 51 éves férfi ügye, aki személyi sérüléssel járó közlekedési balesetet okozott Győrben. A Győri Rendőrkapitányság közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást O. Miklós ellen.

A nyomozás adatai alapján a gyanúsított tavaly november 5-én nem sokkal délután három óra után személygépkocsival közlekedett egy ingatlan garázsához vezető úton, majd ott megállt. A családi ház kocsibejárójában szóváltásba keveredett a tulajdonossal, aki a jármű bal első nyitott ajtajánál állt. Ezt követően O. Miklós a járművel úgy indult el és haladt mintegy 20 métert, hogy a sértett a gépjárműbe félig behajolt, és a keze beszorult. Miután kiszabadította a kezét, a járművezető a helyszínről elhajtott.


A rendőrök lezárták az ügyet
Illusztráció: Marcali Gábor

A közlekedési baleset során a sértett nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A helyszíni szemle adatai alapján a rendőrök az 51 éves férfit azonosították, majd az ügyben gyanúsítottként hallgatták ki.

A Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az eljárást befejezte, az iratokat vádemelési javaslattal a Járási Ügyészségnek megküldte.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.