EUR: 326,32 Ft
CHF: 283,47 Ft
2018. június 21., csütörtök
Alajos, Leila

Egyéb Győr

Húsz méteren át vonszolta a férfit

Vádemelési javaslattal zárult egy 51 éves férfi ügye, aki személyi sérüléssel járó közlekedési balesetet okozott Győrben. A Győri Rendőrkapitányság közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást O. Miklós ellen.

A nyomozás adatai alapján a gyanúsított tavaly november 5-én nem sokkal délután három óra után személygépkocsival közlekedett egy ingatlan garázsához vezető úton, majd ott megállt. A családi ház kocsibejárójában szóváltásba keveredett a tulajdonossal, aki a jármű bal első nyitott ajtajánál állt. Ezt követően O. Miklós a járművel úgy indult el és haladt mintegy 20 métert, hogy a sértett a gépjárműbe félig behajolt, és a keze beszorult. Miután kiszabadította a kezét, a járművezető a helyszínről elhajtott.


A rendőrök lezárták az ügyet
Illusztráció: Marcali Gábor

A közlekedési baleset során a sértett nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A helyszíni szemle adatai alapján a rendőrök az 51 éves férfit azonosították, majd az ügyben gyanúsítottként hallgatták ki.

A Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az eljárást befejezte, az iratokat vádemelési javaslattal a Járási Ügyészségnek megküldte.

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.