2018. szeptember 21., péntek
Máté, Mirella

Egyéb Győr

Húsz méteren át vonszolta a férfit

Vádemelési javaslattal zárult egy 51 éves férfi ügye, aki személyi sérüléssel járó közlekedési balesetet okozott Győrben. A Győri Rendőrkapitányság közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást O. Miklós ellen.

A nyomozás adatai alapján a gyanúsított tavaly november 5-én nem sokkal délután három óra után személygépkocsival közlekedett egy ingatlan garázsához vezető úton, majd ott megállt. A családi ház kocsibejárójában szóváltásba keveredett a tulajdonossal, aki a jármű bal első nyitott ajtajánál állt. Ezt követően O. Miklós a járművel úgy indult el és haladt mintegy 20 métert, hogy a sértett a gépjárműbe félig behajolt, és a keze beszorult. Miután kiszabadította a kezét, a járművezető a helyszínről elhajtott.


A rendőrök lezárták az ügyet
Illusztráció: Marcali Gábor

A közlekedési baleset során a sértett nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A helyszíni szemle adatai alapján a rendőrök az 51 éves férfit azonosították, majd az ügyben gyanúsítottként hallgatták ki.

A Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az eljárást befejezte, az iratokat vádemelési javaslattal a Járási Ügyészségnek megküldte.

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.

 • Gondolatmegállóban várhatunk a buszra

  Gondolatmegállóban várhatunk a buszra

  Gondolatmegállót avattak a Horváth-kertben, az Alagút utca–Attila utca sarkánál. A Budavári Önkormányzat által megvalósított megálló falain kerületi írók, költők, művészek Krisztinavárosról írt idézetei olvashatók, amelyeket diákok küldtek be egy ebből a célból kiírt pályázatra.