EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Sport

Ifjabb Mészöly Kálmán: Gyógyulj meg, fater!

Jól megijesztett mindenkit Mészöly Kálmán. A Vasas 76 éves egykori futballistáját kórházba szállították a hétvégén. Nagyobbik fia elárulta, egy vírusos fertőzés miatt nagyon felszökött a láza, ezért volt szükség komolyabb orvosi vizsgálatokra, de szerencsére, úgy tűnik, nincs nagyobb baj.

Az első hírek még agyvérzés gyanújáról, tüdőgyulladásról és komoly szövődményekről szóltak. Nem csoda, hogy a hazai labdarúgó-társadalom legendái, Mészöly kortársai szinte percenként hívták aggódva a családot. Nos, azóta kiderült, hogy hála az égnek, nincs igazán nagy baj.


– Megijedtünk, hiszen nagyon felszökött a láza a fertőzés miatt, ezért kellett sürgősen kórházba szállítani – árulta el a Lokálnak ifjabb Mészöly Kálmán, a legenda idősebbik fia. – Ebben a korban nagyon komolyan kell venni az ilyen fertőzéseket, ezért a János Kórházból azonnal átvitték kivizsgálásra a városmajori szívklinikára, de nem volt súlyosabb szövődményekre utaló jel, azonban valószínűleg még jó darabig kezelésre szorul. A kedélye már sokat javult, s talán neki is sokat számít, hogy számtalan ismerőse, barátja kívánt neki jobbulást. Mi is ebben bízunk, de innen is üzenem neki, hogy gyógyulj meg, fater!

A 61-szeres válogatott futballista legutóbb néhány hete, a januári Év sportolója gálán jelent meg nagy nyilvánosság előtt, ahol életműdíjat kapott az MLSZ-től. A színpadra Géza fia kíséretében ment fel, és az elismerés mellé vastapsot kapott rögtönzött köszönőbeszéde elmondása után.

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

 

Mészöly Kálmán életműdíjat kapott (MTI Fotó: Koszticsák Szilárd)

Kapcsolódó Cikkek