2018. augusztus 22., szerda
Menyhért, Mirjam

Belföld

Igazoltatás közben halt meg egy férfi

Megdöbbentő haláleset történt Zalában. Csak igazoltatni szerették volna a rendőrök azt a csabrendeki férfit, aki autójában hirtelen rosszul lett majd az ellenőrzés közepette meghalt.

A rendőrök szeme előtt halt meg egy férfi Karmacs és Zalaköveskút közötti úton, amikor a szervek ellenőrzést végeztek a 62 éves bácsin. A sofőr intézkedés közben hirtelen rosszul lett és eszméletét vesztette.  A zsaruk azonnal a segítségére siettek és többször próbálták újraéleszteni az idős embert, de hiába a gyors beavatkozásoknak mire kiértek a mentők a férfi életét sajnos nem sikerült megmenteni.

A Keszthelyi Rendőrkapitányság egyelőre vizsgálja a haláleset körülményeit – írja a Police.hu.

Kapcsolódó Cikkek

 • Horror áron lehet albérletet találni

  Horror áron lehet albérletet találni

  Jó ideje tart az ingatlanárak folyamatos emelkedése, Budapesten már csak elképesztően drágán lehet lakást kivenni. Rossz hír ez az egyetemistáknak, akik a nemrég kihirdetett felvételi ponthatárok után albérletkeresésbe kezdtek.

 • Lovasparadicsom nyílt Szilvásváradon

  Lovasparadicsom nyílt Szilvásváradon

  Közép-Európa legújabb és legmodernebb lovasközpontját adták át a hétvégén Szilvásváradon a Kincsem Nemzeti Lovasprogram legnagyobb vidéki beruházásaként.

 • Szél Bernadett mindenről lemondott

  Szél Bernadett mindenről lemondott

  A párt társelnöki tisztjéről és az LMP parlamenti képviselőcsoportjának vezetéséről is lemondott Szél Bernadett – értesült a borsod24.

 • Hatezerért futtatta unokáját a nagymama

  Hatezerért futtatta unokáját a nagymama

  Nemi erkölcs elleni bűncselekménnyel vádolnak egy Tisza menti községben élő nagymamát, aki 15 éves unokája szexuális szolgáltatásaiért cserébe pénzt kért egy idős embertől – írta az Origo.