EUR: 316,40 Ft
CHF: 281,87 Ft
2019. március 23., szombat
Emőke

Belföld

Igazoltatás közben halt meg egy férfi

Megdöbbentő haláleset történt Zalában. Csak igazoltatni szerették volna a rendőrök azt a csabrendeki férfit, aki autójában hirtelen rosszul lett majd az ellenőrzés közepette meghalt.

A rendőrök szeme előtt halt meg egy férfi Karmacs és Zalaköveskút közötti úton, amikor a szervek ellenőrzést végeztek a 62 éves bácsin. A sofőr intézkedés közben hirtelen rosszul lett és eszméletét vesztette.  A zsaruk azonnal a segítségére siettek és többször próbálták újraéleszteni az idős embert, de hiába a gyors beavatkozásoknak mire kiértek a mentők a férfi életét sajnos nem sikerült megmenteni.

A Keszthelyi Rendőrkapitányság egyelőre vizsgálja a haláleset körülményeit – írja a Police.hu.

Kapcsolódó Cikkek

  • Az illegális migrációnak nincsenek nyertesei

    Az illegális migrációnak nincsenek nyertesei

    Budapest, 2019. március 22., péntek (MTI) – Az illegális migrációnak nincsenek egyértelmű nyertesei, legfeljebb csak haszonélvezői vannak – hangoztatta a Miniszterelnökséget vezető miniszter pénteken, a Mathias Corvinus Collegium (MCC) budapesti migrációs konferenciáját megnyitó beszédében.

  • Meghatározó a bíróságok szerepe a társadalom életében

    Meghatározó a bíróságok szerepe a társadalom életében

    A bíróságok még az igazságszolgáltatásnál is komolyabb szerepet töltenek be a társadalom életében, létük önmagában meghatározó a jogi kultúra, a béke, az együttélés szempontjából – mondta az Országos Bírósági Hivatal (OBH) elnöke pénteken Kaposváron.