2019. január 16., szerda
Gusztáv

Extra Sopron

Így kell járni…

Egy Somogy megyei gyönyörű népdal, egy friss csárdás sorai ihlették a Soproni Petőfi Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola közelgő, hétvégi műsorának címválasztását.

Február 3-án és 4-én az elmúlt egy év munkájának eredményeit láthatják a nézők a Soproni Petőfi Színházban, amely önfeledt, tartalmas szórakozást, a káprázatos Kárpát-medencei néptánc- és népzenei kincs bemutatását ígéri. Színpadra lépnek az intézmény néptánccsoportjai, népzenészei, a Sopron Táncegyüttes, a Pendelyes Táncegyüttes és a Kacagány Néptánccsoport. Az Így kell járni című műsor szombaton 10.30-kor, vasárnap 10.30-kor és 16 órakor kezdődik, míg az Egy titok margójára előadást február 3-án 18 órkor mutatják be. Közreműködik a Fajkusz Banda is. Művészeti vezető: Sipos Ferenc.

Fotó: Herr József

Kapcsolódó Cikkek

 • Új dallal rukkolt elő a The Cranberries

  Új dallal rukkolt elő a The Cranberries

  Új dallal rukkolt elő egykori énekesnője, a tavaly elhunyt Dolores O’Riordan halálának évfordulóján a The Cranberries ír zenekar, amely áprilisban dobja piacra következő albumát, majd véglegesen feloszlik.

 • Balázs Andi: Féltem az egészségemet

  Balázs Andi: Féltem az egészségemet

  Balázs Andi és párja, Gábor összesen 30 kilót fogyott az elmúlt hónapokban. A színésznő a Lokálnak elárulta azért kezdett diétába, mert érezte, hogy a színpadon egyre nehezebben mozog és túl a negyvenen az egészségét is félti.

 • Pintér Tibor fülig szerelmes

  Pintér Tibor fülig szerelmes

  Pintér Tibor felvállalta új kapcsolatát. A színész kollégájába, a 24 éves Jeniferbe szeretett bele, a Jimmy-musical előadásai alatt, ahol szerelmespárt alakítanak.