2018. július 21., szombat
Dániel, Daniella

Belföld

Így nosztalgia villamosozott Orbán Viktor – Videó!

Magyarország történetének talán legmagasabb rangú szerb delegációját fogadta Orbán Viktor, a negyedik magyar-szerb kormányzati csúcstalálkozó keretein belül. A találkozó alatt a kormányfő még nosztalgia villamosozni is elvitte Ana Brnabić-ot szerb miniszterelnök asszonyt.

A szerbiai delegáció fogadásáról készült videót Orbán Viktor a Facebook oldalán osztotta meg.


Meggyőződésünk, hogy lehet olyan közös jövőnk amiért érdemes lesz holnap is dolgozni – mondta Orbán Viktor videójában. Majd hozzátette hálás Szerbiának a határvédelemben nyújtott segítségükért.

“Úgy látom, hogy Szerbiának és Magyarországnak együtt kell megvédeni a határait, együtt kell megvédeni a polgáraik biztonságát és együtt kell megvédeni a kultúrális identitását. ”

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Ma rendezik meg a füredi Anna-bált

    Ma rendezik meg a füredi Anna-bált

    Ma rendezik meg a balatonfüredi Anna Grand Hotel kertjében a 193. Anna-bált, amelyen Sisit idéző ibolyakék porcelánszívekkel, sétakocsikázással, megújított utcabállal és Roby Lakatos koncertjével várják a vendégeket.

  • Ho­lo­kauszt-gya­lázó poltikus tér vissza a Jobbikba

    Ho­lo­kauszt-gya­lázó poltikus tér vissza a Jobbikba

    A dön­tés meg­szü­le­tett, a hét­vé­gén már a rész­le­te­ket is meg­be­szél­ték. Vissza­ke­rül a Job­bik él­vo­na­lába a Duna-parti ál­do­za­tok em­lék­mű­vét meg­gya­lázó, ho­rog­ke­resz­tes le­ve­le­ket kül­döz­gető Kul­csár Ger­gely, a párt ko­rábbi fon­tos po­li­ti­kusa – írja a Ripost.