EUR: 317,58 Ft
CHF: 280,03 Ft
2019. február 24., vasárnap
Mátyás

Belföld

Így nosztalgia villamosozott Orbán Viktor – Videó!

Magyarország történetének talán legmagasabb rangú szerb delegációját fogadta Orbán Viktor, a negyedik magyar-szerb kormányzati csúcstalálkozó keretein belül. A találkozó alatt a kormányfő még nosztalgia villamosozni is elvitte Ana Brnabić-ot szerb miniszterelnök asszonyt.

A szerbiai delegáció fogadásáról készült videót Orbán Viktor a Facebook oldalán osztotta meg.


Meggyőződésünk, hogy lehet olyan közös jövőnk amiért érdemes lesz holnap is dolgozni – mondta Orbán Viktor videójában. Majd hozzátette hálás Szerbiának a határvédelemben nyújtott segítségükért.

“Úgy látom, hogy Szerbiának és Magyarországnak együtt kell megvédeni a határait, együtt kell megvédeni a polgáraik biztonságát és együtt kell megvédeni a kultúrális identitását. ”

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Új meteorvadász kamerarendszert építenek ki Magyarországon

    Új meteorvadász kamerarendszert építenek ki Magyarországon

    A lehulló meteorok pályájának kiszámítását és a becsapódó meteoritok megtalálását segíti az a kamerarendszer, amelynek első elemét a szakemberek március elején telepítik Mátraszentimre közelében, a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont (CSFK) Konkoly-Thege Miklós Csillagászati Intézetének Piszkéstetői Obszervatóriumánál.

  • Kormánybiztos: A legsürgetőbb feladat a közterületek rendbetétele a Budai Várnegyedben

    Kormánybiztos: A legsürgetőbb feladat a közterületek rendbetétele a Budai Várnegyedben

    A legsürgetőbb feladat a közterületek, zöldfelületek, sétányok és utak rendbetétele a Budai Várnegyedben, aztán a folyamatban lévő beruházások befejezése – mondta Fodor Gergely, a várnegyed területén megvalósuló kormányzati beruházásokért felelős kormánybiztos a Mandinernek adott interjújában, amely szombaton jelent meg az internetes lapban.