2018. november 19., hétfő
Erzsébet

Belföld

Így nosztalgia villamosozott Orbán Viktor – Videó!

Magyarország történetének talán legmagasabb rangú szerb delegációját fogadta Orbán Viktor, a negyedik magyar-szerb kormányzati csúcstalálkozó keretein belül. A találkozó alatt a kormányfő még nosztalgia villamosozni is elvitte Ana Brnabić-ot szerb miniszterelnök asszonyt.

A szerbiai delegáció fogadásáról készült videót Orbán Viktor a Facebook oldalán osztotta meg.


Meggyőződésünk, hogy lehet olyan közös jövőnk amiért érdemes lesz holnap is dolgozni – mondta Orbán Viktor videójában. Majd hozzátette hálás Szerbiának a határvédelemben nyújtott segítségükért.

“Úgy látom, hogy Szerbiának és Magyarországnak együtt kell megvédeni a határait, együtt kell megvédeni a polgáraik biztonságát és együtt kell megvédeni a kultúrális identitását. ”

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Pro Urbe díjat kapott Eszenyi Enikő

  Pro Urbe díjat kapott Eszenyi Enikő

  A főváros napján, a Budapest egyesítésének 145. évfordulója alkalmából tartott ünnepségen az Újvárosháza dísztermében a főváros közgyűlése Pro Urbe Budapest díjat adományozott Eszenyi Enikő Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésznő, színházi rendező, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, a Magyar Kultúra Nagykövete, a Vígszínház igazgatója részére a magyar színház- és filmművészetben nyújtott felejthetetlen alakításaiért, a Vígszínház művészeti tevékenységének sikeres megújításáért végzett vezetői és rendezői munkásságáért.

 • A múlt nélkül nem lehet előre menni

  A múlt nélkül nem lehet előre menni

  A múlt nélkül nem lehet előre menni – fogalmazott a Honvédelmi Minisztérium (HM) parlamenti államtitkára hétfőn Budapesten, a Hadtörténeti Levéltár és Hadtörténeti Múzeum alapításának 100.

 • Kínos! Márky-Zay Pétert hazugságon kapták

  Kínos! Márky-Zay Pétert hazugságon kapták

  Saját magát cáfolta meg a politikus, aki ugyan korábban még azt mondta a hódmezővásárhelyi kórházról, hogy életveszélyes, most kiderült, a lánya idén nyáron a vásárhelyi kórházat választotta gyakorlati helyszínül, ráadásul nem először.