2019. január 18., péntek
Piroska

Belföld

Íme a megdöbbentő vagyonnyilatkozatok

Megdöbbentő vagyonnyilatkozatokat olvashattunk az ellenzéki pártok vezető politikusaitól – írja az Origo.

A Jobbik vezető politikusai közösen játsszák azt, mintha hajléktalanok lennének, senkinek sincs saját ingatlana, legalábbis a nevén. Így rögtön adódik a kérdés, hogy kinél is laknak a macskasimogató antiszemiták. Gyurcsány Ferenc szokásához híven dőzsölt tavaly és régi trükkel homályosítja el a vagyonát, míg Szél Bernadett nagyon furcsa nyilatkozatot tett -ismerteti a portál.


A részletes beszámolóból az is kiderül, hogy továbbra is rejtegeti zavaros ingatlanhelyzetét Allah nagy híve, Vona Gábor. A Jobbik elnökének vagyonnyilatkozata érdemben semmit nem változott 2016-hoz képest, Legalábbis ezt állítja. Tavalyelőtt vett egy legelőt, ami még most is a tulajdonában van, miközben továbbra sincsen semmilyen ingatlana és a képviselői fizetésén kívül jelentős bevétele sincs. Nagy kérdés, hogy valójában kinél is lakik.

Pártelnökéhez hasonlóan nincs lakása Volner Jánosnak , pedig milliókkal gazdagodott a Jobbik frakcióvezetője 2017-ben. Azaz, a korábban cégtemetőivel lebukott politikus azt állítja, hogy semmije sincs. Se háza, se lakása, se ingatlana.


Az Origo cikkéből azt is megtudhatjuk, mit vallott be vagyonnyilatkozatában Szél Bernadett, és mihez ragaszkodik nagyon az LMP-s Hadházy Ákos.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek