2019. március 26., kedd
Emánuel

Belföld

Így zárnak össze az LMP-ben Soros emberei

Az Origo írta meg korábban, hogy az LMP azt a Vágó Gábort indítja a kecskeméti körzetben, aki miután otthagyta az annak idején még Schiffer András vezette pártot, a Soros-féle Átlátszónál helyezkedett el. Pártbeli információik szerint a döntés Szél Bernadett miniszterelnök-jelölt nagy győzelmét jelentette: a Soros-szárny az LMP-n belül jelentősen megerősödött.

Több párttag élesen bírálta az Origónak a történteket, erősen ellenzik, hogy a párt napról napra adja fel függetlenségét. Szélt azonban a legkevésbé sem érdekelték a kritikák, cikkük megjelenése után többször is látványosan pózolt a kormányellenes-aktivistával. Legutóbb egy olyan közös képet osztottak meg Szél közösségi oldalán, amelyen azt figurázták ki, hogy nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek.


A két Soros-kötődésű politikus legutóbb egy olyan közös képet osztott meg Szél közösségi oldalán, amelyen azt figurázták ki, hogy nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek. Nyilván úgy gondolta Szél Bernadett, hogyha az igazságból viccet próbál csinálni, akkor lelepleződése nem lesz talán annyira nyilvánvaló. Pedig az. Nyilvánvaló és védhetetlen – írja az Origo.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek