EUR: 312,25 Ft
CHF: 270,59 Ft
2018. február 21., szerda
Eleonóra

Külföld

Ikertestvérével cserélt helyet egy rab

Az ikertestvérét hagyta a rácsok mögött az a perui rab, aki még tavaly egy látogatás alkalmával állítólag bedrogozta fivérét, ruhát cserélt vele, majd kisétált a börtönből.

Az agyafúrt szökésre akkor derült fény, amikor ujjlenyomatot vettek a szökevény testvérétől. Az elítéltet végül 13 hónap után sikerült lekapcsolni. Azért lépett meg a börtönből, mert meg akarta látogatni édesanyját. Az ikertestvér ellen is nyomozás indult, ugyanis azt gyanították, hogy a család összejátszott a szökés kitervelésekor, ám később ejtették a vádat, a szabadulóművész pedig visszatért a rácsok mögé.

Kapcsolódó Cikkek

  • Mogyoróallergiások figyelem! Itt a megoldás

    Mogyoróallergiások figyelem! Itt a megoldás

    Sikerült megelőzni a mogyoróallergiás reakciókat egy nagy létszámú kutatás során, amelyben a beteg gyerekek napi egy mogyoróliszt-kapszulát szedtek fél éven át, hogy kialakuljon bennük a tolerancia.

  • Felújítják és bővítik a dunakeszi szakrendelőt

    Felújítják és bővítik a dunakeszi szakrendelőt

    Soha nem volt ilyen nagy és összehangolt egészségügyi fejlesztés Budapesten és térségében, ennek részeként újul meg a dunakeszi szakrendelő kétmilliárd forintból – mondta el az intézményben tartott szerdai sajtótájékoztatón az emberi erőforrások minisztere.