EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,64 Ft
2018. szeptember 23., vasárnap
Tekla, Líviusz

Belföld

Ilyen luxusban él az élettársát bántalmazó Juhász

A PestiSrácok.hu olvasója küldött fotókat a szerkesztőségnek, amin az látszik, hogy nem csak az Igazmondó Alapítvány Saabját, hanem egy hétszemélyes, új rendszámú Lancia-t is használ a politikus. A lapot arról tájékoztatta az olvasó, hogy Juhász az I. kerületi Aladár utca egyik villaépületében bérel lakást, potom négyszázezer forintért.

Fotó: PestiSrácok.hu

A képen látható I. kerületi, Aladár utcai villalakásba költözött nemrég, egyúttal Saab luxusautóját egy, a rendszáma alapján új forgalomba helyezésű, hétszemélyes Lancia egyterűre cserélte le Juhász Péter – hívta fel a PestiSrácok.hu figyelmét az olvasók, aki leveléhez fotókat is mellékelt. A levélben az áll, hogy egy ideig mindkét autót használta, de jelenleg már csak a Lancia-t vezeti. Levélírónk a lakás tulajdonosától úgy értesült, hogy az Együtt elnöke havonta négyszázezer forint bérleti díjat fizet.


Még több képet a PestiSrácok.hu oldalán nézhet meg!

Mint arról mi is beszámoltunk a napokban derült ki, hogy tettlegesen, súlyosan bántalmazta, benyugtatózta és napokra egy lakásba zárta egykori élettársát, három nagyobb gyermeke édesanyját Juhász Péter, az Együtt elnöke – írta meg a Bors egy, a II-III. kerületi bíróság előtt lévő peranyagra hivatkozva. Juhász exélettársa előbb a gyámhivatalhoz, majd a bírósághoz fordult.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Újabb hidegfronttal kezdődik a hét

    Újabb hidegfronttal kezdődik a hét

    Viharos széllel újabb hidegfront érkezik a jövő hét elején, eső is várható, de sok lesz a napsütés is. Helyenként 20, míg másutt inkább 15 fok körül alakulnak a maximumok, a leghidegebb órákban viszont néhol fagyra is készülni kell – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

  • A turizmusban is prioritás lett a biztonság

    A turizmusban is prioritás lett a biztonság

    A turizmusban is nagyon fontos lett a biztonság – mondta Flesch Tamás, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének alelnöke az M1 aktuális csatorna vasárnap reggeli műsorában.