EUR: 317,37 Ft
CHF: 279,51 Ft
2019. január 21., hétfő
Ágnes

Sport

Isten barmának nevezték a ciki magyar síakrobatát

Az egész világot bejárta a magyar színekben induló amerikai síakrobata, Elizabeth Swaney neve, aki hétfőn kétszer is úgy jött le a félcsőben, hogy egyetlen trükköt sem mutatott be a phjongcshangi téli olimpián. A meghökkentően gyenge produkció rengeteg embernél kiverte a biztosítékot, és el is árasztották a kritikák Swaney közösségi oldalait.

A kommentelők két részre szakadtak, volt, aki megvédte a sportolót, és akadt olyan is, aki válogatott szidalmakat vágott a fejéhez. „Szégyenfolt vagy, isten barma!” – írta valaki, egy másik hozzászóló pedig úgy fogalmazott, hogy „ez nagyon égő volt, tanulj meg síelni, ha már egy országot képviselsz”.

Swaney egyébként ezzel a produkcióval is a 24. helyen végzett a női szabad stílusú sízők félcsőselejtezőjében.

EPA/FAZRY ISMAIL

Kapcsolódó Cikkek

  • Messiék a pénzügyi pályán is aratnak

    Messiék a pénzügyi pályán is aratnak

    A spanyol bajnoki címvédő FC Barcelona érte el a 2017/18-as szezon legnagyobb árbevételét ˜– derült ki a KPMG harmadik alkalommal elvégzett kutatása szerint.

  • Matics: Van jövőnk!

    Matics: Van jövőnk!

    Nem jött össze a bravúr, azonban nincs miért szégyenkeznie a magyar férfi kézilabda-válogatottnak, amely szombat este 25-22-re kikapott a Herningben hazai közönség előtt játszó olimpiai bajnok dán csapattól az világbajnokság első középdöntős mérkőzésén.