EUR: 331,72 Ft
CHF: 301,54 Ft
2019. október 15., kedd
Teréz

Extra

Itt a báli szezon! A feketére esküsznek a sztárok

A divatszakma szerint egy fekete szettel sosem lehet mellélőni. Ezzel kedvenc külföldi díváink is tisztában vannak, éppen ezért esik sokuk választása erre a színre, ha egy hollywoodi eseményről van szó.

A fekete ruha egyszerre elegáns, letisztult, ugyanakkor dögös, amit számtalan módon lehet izgalmassá és egyedivé tenni.


/Fotó: Profimedia, ADMedia

Nicole Scherzinger

Az énekesnő sokat sejtető ruháját a csipkebetét teszi igazán szexivé, de mégis elegánssá. A dekoltázsát és lábait megvillantó szett-tel sehol sem marad észrevétlen.

/Fotó: Profimedia, Splash

Salma Hayek

Egyre nagyobb divat a nők körében az overál, így nem csoda, hogy a színésznőnek is erre az egyszerű és elegáns fekete darabra esett a választása, ami egyszerre visszafogott és dögös.

/Fotó: Profimedia, Splash

Ashley Tisdale

A fiatal színésznő nem hazudtolta meg magát, és egy igazán egyedi, elől mélyen kivágott, összehúzott ruhát viselt, ami már magában olyan extravagáns, hogy más árnyalatban túl sok lenne.

/Fotó: Profimedia, Zuma Press – Entertaiment

Heidi Klum

A gyönyörű szupermodell egyszerűnek nem mondható, oldalt felsliccelt, dekoltált, flitteres különlegességgel mutatta meg, hogyan lehet feldobni egy fekete ruhát.

/Fotó: Profimedia, INSTAR Images

Gwyneth Paltrow

A csinos színésznő maradt a klasszikus fekete kosztümnél, ami a maga egyszerűségében nagyszerű, bár egy fényűző eseményhez túl egyszerű.

Kapcsolódó Cikkek