EUR: 317,27 Ft
CHF: 279,84 Ft
2019. január 22., kedd
Artúr, Vince

Egyéb Sopron

Itt a báli szezon

Nemrég tartották jó hangulatban a Rotary Jótékonysági Bált a Liszt Központban, valamint 106. alkalommal a már hagyományosnak mondható Iparos Bált a Pannónia Hotelben, amelyen részt vett dr. Fodor Tamás polgármester is feleségével.

A GYIK Rendezvényházban szintén zenés-táncos rendezvényekkel indult az év. Összesen tizenkét bálnak ad otthont a város közkedvelt rendezvényháza, köztük számos iskola, mint például a Széchenyi István Gimnázium és a Berzsenyi Dániel Evangélikus Líceum is itt tartja mulatságát. A bálok szervezői rendszeresen készülnek egyéb programokkal, közülük az egyik legváltozatosabbat a Soproni Német Nemzetiségi Általános Iskola szokta bemutatni. A Soproni Egyetem jelenlegi és egykori diákjai a GYIK Rendezvényházban, a Filiszter és Veterán bálon idézik fel szép emlékeiket.

Fotó: Griechisch Tamás

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.