EUR: 323,74 Ft
CHF: 287,34 Ft
2018. szeptember 21., péntek
Máté, Mirella

Egyéb Szeged

Jégkaparó a tél végén

A szegedi autósok téli felkészültségét ellenőrizte a rendőrség. Azt hihetnénk, hogy mostanra már mindenki átállt a téli időszakra, de a rendőrség úgy gondolta, hogy a változó, de enyhe időjárás miatt sokan az indokoltnál könnyebben veszik ezt.

Tanácsként az autósok figyelmébe ajánlják, hogy ebben az időszakban ajánlatos 5-10 perccel korábban elindulni és valamivel figyelmesebben, nagyobb követési távolságot tartva vezetni. A megállított autósoknál, amennyiben mindent rendben találtak, ajándékként egy jégkaparóval jutalmazták a felkészültségüket.

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.

 • Gondolatmegállóban várhatunk a buszra

  Gondolatmegállóban várhatunk a buszra

  Gondolatmegállót avattak a Horváth-kertben, az Alagút utca–Attila utca sarkánál. A Budavári Önkormányzat által megvalósított megálló falain kerületi írók, költők, művészek Krisztinavárosról írt idézetei olvashatók, amelyeket diákok küldtek be egy ebből a célból kiírt pályázatra.