2018. április 25., szerda
Márk

Egyéb Szeged

Jégkaparó a tél végén

A szegedi autósok téli felkészültségét ellenőrizte a rendőrség. Azt hihetnénk, hogy mostanra már mindenki átállt a téli időszakra, de a rendőrség úgy gondolta, hogy a változó, de enyhe időjárás miatt sokan az indokoltnál könnyebben veszik ezt.

Tanácsként az autósok figyelmébe ajánlják, hogy ebben az időszakban ajánlatos 5-10 perccel korábban elindulni és valamivel figyelmesebben, nagyobb követési távolságot tartva vezetni. A megállított autósoknál, amennyiben mindent rendben találtak, ajándékként egy jégkaparóval jutalmazták a felkészültségüket.

Kapcsolódó Cikkek

 • Helyreigazítás

  A “Sorra hódolnak be az LMP emberei Simicskának” című cikkünkben valótlanul állítottuk…

 • A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  Szegedről indult Tóth Tamás Sándor tanítóképzős hallgató fotókiállítása, amely a szelfik – azaz önportrék – mögötti valóságot mutatja meg, ezzel felhívva a figyelmet a minket körülvevő társadalmi problémákra, amelyekről sok esetben, akarva vagy akaratlanul, de nem veszünk tudomást.

 • Tovább tart a jó széria

  Tovább tart a jó széria

  A férfi kosár- és vízilabda bajnokságokban már a középszakasz zajlik, és ahogy azt a korábbi években megszokhattunk, a Szolnoki Olaj és a Szolnoki Dózsa-Közgép is a felsőházban érdekelt.