EUR: 325,82 Ft
CHF: 279,90 Ft
2018. július 22., vasárnap
Magdolna

Egyéb Szeged

Jégkaparó a tél végén

A szegedi autósok téli felkészültségét ellenőrizte a rendőrség. Azt hihetnénk, hogy mostanra már mindenki átállt a téli időszakra, de a rendőrség úgy gondolta, hogy a változó, de enyhe időjárás miatt sokan az indokoltnál könnyebben veszik ezt.

Tanácsként az autósok figyelmébe ajánlják, hogy ebben az időszakban ajánlatos 5-10 perccel korábban elindulni és valamivel figyelmesebben, nagyobb követési távolságot tartva vezetni. A megállított autósoknál, amennyiben mindent rendben találtak, ajándékként egy jégkaparóval jutalmazták a felkészültségüket.

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.