2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Egyéb XXI.kerület

Jegyescsomag-születésnap

A Fiatal Családosok Klubja (Ficsak) egyik fő célkitűzése a fiatalok megszólítása, a családalapítás szépségeinek hangsúlyozása. Ezt támogatva hozták létre az úgynevezett Jegyescsomagot is, amelyhez Csepel önkormányzata elsőként csatlakozott.

A Jegyescsomag egyéves születésnapját közösen ünnepelték Csepelen. A házasság előtt álló jegyespárnak Király Nóra Ficsak-alapítótól, Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkártól, Németh Szilárdtól, Csepel országgyűlési képviselőjétől és Borbély Lénárd polgármestertől vehette át az ajándékot, aminek üzenete: családban élni jó!

Borbély Lénárd, Csepel polgármestere és Király Nóra, a FICSAK alapítója közösen vágta fel a Jegyescsomag-tortát Fotó: Keresztesi Balázs)

Németh Szilárd, Csepel országgyűlési képviselője is fontosnak tartja a fiatalok támogatását a Jegyescsomaggal (Fotó: Keresztesi Balázs)

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.