EUR: 316,78 Ft
CHF: 281,84 Ft
2019. március 25., hétfő
Irén, Írisz

Extra

Jennifer Lawrence még mindig szereti az exét

Jennifer Lawrence még mindig odavan Darren Aronofskyért. Az Oscar-díjas színésznő ősszel vetett véget kapcsolatának a 21 évvel idősebb rendezővel, de még nem tudta magát túltenni a szakításon, és nagyon magányos: – Még most is nagyon szeretem Darrent – nyilatkozta Jennifer. A pár két évvel ezelőtt ismerkedett meg az Anyám című film forgatásán. A pletykák szerint Darren el is jegyezte szerelmét, azonban a kapcsolat hamar véget ért. A színésznő a Vörös veréb című film 2017 végi budapesti sajtótájékoztatóján már bevallotta, hogy rendező párjával szakítottak. Ennek ellenére megmaradt köztük a jó viszony, és valószínűleg a jövőben is dolgoznak majd együtt.

Profimedia, INSTAR Images

Kapcsolódó Cikkek

  • Cseke Katinkát ostromolják a férfiak

    Tavaly bombaként robbant a hír, hogy Cseke Katinka egy indiai gyógynövény receptúra segítésével több mint 20 kilótól szabadult meg. A csodás fogyás híre nők ezreit motiválta, ám a színésznő mégis úgy döntött, pár hónapra felhagy a fogyókúrával, és nem is nyilatkozik egy ideig bámulatos átalakulásáról.

  • Nem enged! Kiköltözteti unokáját Pécsi Ildikó, ha kell rendőrt hív

    Nem enged! Kiköltözteti unokáját Pécsi Ildikó, ha kell rendőrt hív

    Pécsi Ildikó volt menye hiába döntött úgy, hogy kibékül a Kossuth-díjas színésznővel! Bár Pártos Csilla közel 4 év háborúskodás után elállt a rokontartási pertől, ez semmit sem változtat azon,hogy a színésznő május 1-jén kilakoltatja saját unokáját a rózsadombi lakásból – írja a Ripost.