2018. november 18., vasárnap
Jenő

Extra

Jennifer Lawrence még mindig szereti az exét

Jennifer Lawrence még mindig odavan Darren Aronofskyért. Az Oscar-díjas színésznő ősszel vetett véget kapcsolatának a 21 évvel idősebb rendezővel, de még nem tudta magát túltenni a szakításon, és nagyon magányos: – Még most is nagyon szeretem Darrent – nyilatkozta Jennifer. A pár két évvel ezelőtt ismerkedett meg az Anyám című film forgatásán. A pletykák szerint Darren el is jegyezte szerelmét, azonban a kapcsolat hamar véget ért. A színésznő a Vörös veréb című film 2017 végi budapesti sajtótájékoztatóján már bevallotta, hogy rendező párjával szakítottak. Ennek ellenére megmaradt köztük a jó viszony, és valószínűleg a jövőben is dolgoznak majd együtt.

Profimedia, INSTAR Images

Kapcsolódó Cikkek

 • Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Noha rajongói szerint remekül néz ki Tomán Szabina, ő maga egy cseppet sincs megelégedve az alakjával. Mivel a szülés utáni feleslegtől még mindig nem sikerült megszabadulnia, a napokban komoly fogyókúrába kezdett, küzdelmét pedig mi magunk is végigkövethetjük az újonnan indított vlogsorozatában.

 • Novemberben ismét FitBalance

  Novemberben ismét FitBalance

  Magyarország legnagyobb fitness és életmód fesztiválja, az Eisberg – FitBalance november 25-én ismét várja a mozgás és egészséges életmód szerelmeseit a Budapest Sportarénában.

 • Viszkis: Most már révbe értem!

  Viszkis: Most már révbe értem!

  Élete újabb állomásához érkezett Ambrus Attila azaz a Viszkis. Az egykori bankrabló szabadulása óta kerámiák árusításából él, tegnap pedig megnyitotta  Hopka Károly képzőművésszel közös kiállítását Szentendrén.