EUR: 319,62 Ft
CHF: 277,03 Ft
2018. május 26., szombat
Evelin, Fülöp

Extra

Jessica Simpson vékonyan és telten is dögös

Jessica Simpsont sokan bántják ingadozó testsúlya miatt, de ő mindig bebizonyítja, mindegy, mennyit mutat a mérleg, bármilyen súllyal tud szexi lenni. A színésznő pontosan tudja, milyen nehéz csinos ruhát vásárolniuk a teltebb nőknek, éppen ezért saját márkájával segít a súlyproblémákkal küzdőknek. – Nagyon fontos számomra, hogy minden nő megtalálja a kollekciómban, amit keres. Ha csinálok egy inget, garantálom, hogy az minden méretben elérhető. Nekem volt már mindenféle méretem, ezért bízhatnak bennem – nyilatkozta korábban a CBS reggeli műsorában Jessica, aki bár tavasszal leadott 18 kilót, úgy tűnik, kezdi visszaszedni. A színésznőt érő kritikák ellenére úgy tűnik, vékonyan és telten is egyaránt dögös nő, ugyanis folyamatosan hívják fotózásokra, ahol Jessica mindig bizonyít.

Profimedia, SIPA USA

Profimedia, Planet

Profimedia, Splash

Kapcsolódó Cikkek

 • Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Peller Mariann nem rég indította útjára a Feel Soul Good Lélekközösség rendezvénysorozatát, ahol a vendégek a legkülönfélébb témákat boncolgatják a lélek oldaláról megközelítve.

 • Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Szabó Csilla mindig is imádta a gyerekeket: a Fóti Gyermekfaluban volt óvónő, majd énekelni kezdett a Bojtorján együttesben. Éveken keresztül játszott kórházban, beteg gyerekeknek és árvaházakban, ám fia halála összetörte az énekesnőt.

 • Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Az Efott szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek, John Newman és Jessie J, Lost Frequencies  mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon.