EUR: 322,99 Ft
CHF: 281,29 Ft
2018. október 19., péntek
Nándor

Extra

Jessica Simpson vékonyan és telten is dögös

Jessica Simpsont sokan bántják ingadozó testsúlya miatt, de ő mindig bebizonyítja, mindegy, mennyit mutat a mérleg, bármilyen súllyal tud szexi lenni. A színésznő pontosan tudja, milyen nehéz csinos ruhát vásárolniuk a teltebb nőknek, éppen ezért saját márkájával segít a súlyproblémákkal küzdőknek. – Nagyon fontos számomra, hogy minden nő megtalálja a kollekciómban, amit keres. Ha csinálok egy inget, garantálom, hogy az minden méretben elérhető. Nekem volt már mindenféle méretem, ezért bízhatnak bennem – nyilatkozta korábban a CBS reggeli műsorában Jessica, aki bár tavasszal leadott 18 kilót, úgy tűnik, kezdi visszaszedni. A színésznőt érő kritikák ellenére úgy tűnik, vékonyan és telten is egyaránt dögös nő, ugyanis folyamatosan hívják fotózásokra, ahol Jessica mindig bizonyít.

Profimedia, SIPA USA

Profimedia, Planet

Profimedia, Splash

Kapcsolódó Cikkek

  • Születésnaposok indítják a klubszezont

    Születésnaposok indítják a klubszezont

    Van azért valami jó is abban, ha véget ér a nyár, hiszen a zenerajongók számára megkezdődik a klubszezon, ami mindig a legérdekesebb eseményeket tartogatja a „kluberek” számára.

  • Rangos díjat kapott a Nanushka

    Rangos díjat kapott a Nanushka

    A turizmus legmagasabb szintű kormányzati elismerését kapta meg Sándor Szandra, a Nanushka tervezője. A fiatal tehetség méltán részesült elismerésben, hiszen márkájának köszönhetően Magyarország felkerült a ruhagyártás és a divatvilág nemzetközi térképére.