EUR: 317,54 Ft
CHF: 280,06 Ft
2019. január 21., hétfő
Ágnes

Egyéb Hódmezővásárhely

Jó évkezdet a HSÚVC-nél

A HSÚVC versenyzői kitűnő úszással többször állhattak a dobog különböző fokára a január utolsó hétvégéjén megrendezett Aranyhomok Kupán.

Márki Zalán, Szőke Zita és Kis Noel kétszer lett aranyérmes, Dohányos Annamária egyszer győzött. Pertich Zsombor, Matejdesz Máté, Szabó Orsolya, Zaka Maja, Mag Gergő szintén dobóra állhatott. Az utóbbi két versenyző – mivel az átigazolásuk nem érkezett vissza a MÚSZ-tól – még a Hód színeiben, de már a HSÚVC-ben edz.

Január 27-28-án rendezték meg Kecskeméten a VII. Aranyhomok Kupát, amelyen a hódmezővásárhelyi úszók is szép sikereket értek el

A több egyéni csúcs közül is az egyik legkellemesebb meglepetést 100 pillangón Batta Orsolya 1:03,89-es ideje jelentette. És ez még csak január vége!

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.